ssdd22

Der findes mange måder at rejse på i dag. Mange af også er blevet meget rejseglade og ser frem til at skulle opleve ting. Rejse kan betyde mange ting, og det behøves ikke at være en solskinstur til Mallorca. Tværtimod kan det også være en vildmarkstur, hvor du får lov til at opleve naturen. Det er også en tur, du nemt kan tage din hest med på. 

Tag på vildmarkstur rundt i verden 

Der findes mange vil marker rundt omkring i verden. Der er derfor mange muligheder for at rejse rundt til forskellige. Dog skal man være opmærksom på, hvor man kan have sin egen hest med. Det kan være svært at rejse alt for langt med en hest. Vil du gerne på tur med din egen hest, kan det være en god ide at gøre det i Danmark. Er du derimod åben for at leje/låne en anden hest, så er der også mulighed for dette rundt i verden. 

hest

Fordele ved at gøre turen på hest 

Der findes mange fordele ved at gøre turen på hest. Du medbringer en ven og følgesvend, som vil følge dig på hele turen. Du vil derfor altid være sammen med nogen, og have nogen at snakke med. Udover at få selskab, så kan du også rejse længere på hest. Du skal ikke ned og gå, men skal derimod ride på hesten. På den måde sparer du en masser energi, og du kan komme længere end ellers normalt. 

Hvad skal man medbringe 

Når man tager på vildmarkstur, så er der nogle ting der er gode at huske. Man kommer ikke rundt til hoteller, men skal derimod lære at bo i naturen. Dette kan være en udfordring for nogen, men det kan også være en god ting for mange. For at få en mere uddybende forklaring omkring vilmarksrejser, så besøg en blog om vildmarken

De nødvendige ting 

Der er nogle ting, som er meget nødvendige, når det kommer til en vildmarkstur. Du skal f.eks sørge for at have en sted at sove. Nogle steder tilbydes der shelters, men dette er langt fra de fleste steder. Det er derfor vigtigt også at medbringe et telt. Her kan du finde ly for natten. En anden vigtig ting er dit sovegrej. Dette er f.eks et liggeunderlag og en sovepose. Begge en god ide, hvis du ønsker en god nattesøvn. 

Mad

Husk maden 

Der skal også tilberedes mad på sådan en tur. Der findes heldigvis en masse udstyr i dag, som man med fordel kan købe. Disse ting vil man let kunne finde i en spejderbutik. De vil samtidig også hjælpe dig med, hvordan det fungere. 

Din påklædning skal være smart 

Det er vigtigt du har ordentlig påklædning på. Har du ikke en god påklædning på, så kan du risikere at blive meget kold, hvis det regner. Det er derfor vigtigt at have købt tøj, hvor man nemt kan holde varmen i. Derudover skal det også være luftigt, ellers vil du opleve hurtigt at svede. Husk også at medbringe skiftetøj til ture.