ssdd22

Lige som at mennesker i over flere tusinde år har anvendt urter som medicin til at blive behandlet, og stadig i høj grad bruges til at hjælpe folk med sygdomme, så er flere heste producenter begyndt at anvende dette middel i hesteverdenen. Flere og flere producenter er begyndt at tænke på at anvende urter til sin hest, som enten tilskud eller foder, frem for at fodre sin hest med kunstigt fremstillet materialer. Ifølge flere heste producenter, så viser det sig, at brugen af urter kan være med til at balancere hestens system. På grund af, at urter har en god virkning på hestens fordøjelse, og det virker betændelseshæmmende og generelt beroliger hestens sundhedstilstand, så er det muligt nu at finde flere produkter på det danske marked, som indeholder urter – både som tilskud og som foder. 

Brugen af urter som hestetilskud

I takt med at urter har haft en positiv indflydelse i hestebranchen, så har urter til heste i de senere år fundet sit indpas hos flere hesteejere. At anvende urter som tilskud kan være med til at sikre optimering af grund fodringen og kan eventuelt hjælpe til med andre udfordringer, som din hest oplever. 

urter

Urtefarm er en dansk producent, som sælger naturlige hestetilskud til alle typer af heste. En stor del af virksomhedens produkter, indeholder urter sat sammen med andre ingredienser. Disse produkter er udviklet til at løse og dække de behov og udfordringer, som din hest oplever i sin hverdag. Urtefarm tilbyder et bredt udvalg af hestetilskud, som indeholder vigtige og naturlige ingredienser. Eksempelvis, hvis din hest har behov for at styrke dens immunforsvar, så tilbyder Urtefarm en bred vifte af produkter, som understøtter immunforsvaret. Herudover er det muligt, at både få produkterne som ekstrakt og granulat, eller kombinere produkterne for at få en forbedret effekt.  

Måden hvorpå, at Urtefarm udvikler sine naturlige produkter, er ved at anvende deres store netværk af dyrlæger, leverandører, kunder og forskere. Hele Urtefarms produktudvalg er lavet ud fra en bred viden om forskellige typer af urter og hvad der er nyttigt og gavnlig for din hest. Urtefarm samarbejder med en række fagfolk og forskere både i Danmark og henter en masse ekspertise fra udlandet, for at sikre sig, at kvaliteten af produkter lever op til en høj standard.

 

Det er vigtigt at huske, at som hesteejer, så skal du sætte dig godt ind i din hests behov og sammensætningen af urterne, før du begynder at anvende hestetilskud. Sørg for at lytte til din hests behov eller udfordringer, og derfra kan du anvende de rette hestetilskud. 

Hvor kan du finde Urtefarms produkter

Urtefarm kan findes i dag flere steder på Sjælland. Flere webshops og butikker har valgt at tilbyde deres kunder, Urtefarms naturlige produkter. Urteblandingerne fra Urtefarm er et anerkendt produkt, og virksomhedens mange forhandlere kan tilbyde et bredt udvalg af de bedste Urtefarm-produkter. Hvis du er i tvivl om, hvor Urtefarms forhandlere befinder sig, kan du se hvem der forhandler Urtefarms produkter her.