ssdd22

Har du en hund, og har du ofte dårlig samvittighed, når du tager i stalden igen? Fordi du bruger meget tid på din hest, så kan det være, at din hund måske ikke får samme opmærksomhed. Derfor kan det være en god idé at træne din hund, så du kan tage den med i stalden. Det kan du læse meget mere om lige her.

Disse øvelser er gode til at træne din hund i at være tæt på heste

Når du skal i gang med at finde øvelser, som du kan træne med din hund, så er en af de vigtigste øvelser “bliv”. På den måde kan du sikre dig, at din hund ikke bare løber rundt blandt hestene, og at du rent faktisk har styr på din hund. Hvis du gerne vil have en hund, som du kan tage med i stalden, så kan du tage et kig på https://engelsk-bulldog.dk/, hvor du kan læse meget mere om den engelske bulldog, og hvorfor det er en god hund.

Det er jo naturligvis det nemmeste for dig, hvis du skal træne en hvalp til at være med i stalden. På den måde kan den lære det fra start af, og så bliver det meget naturligt for hunden. Det er dog også muligt at træne en voksen hund til at tage med i stalden og være blandt heste, men det kan tage lidt længere tid at træne.

Derfor er det vigtigt at tage din hund med i stalden

Når du har en hund, der sidder derhjemme og venter på dig, mens du er i stalden, så kan du hurtigt få dårlig samvittighed, fordi den er alene. Der er det en god idé at have hunden med dig, fordi så er den ikke alene, den bliver aktiveret, den får noget motion, og det er sjovt for hunden at være med ude.

Derudover sparer du også en del tid, fordi du ikke skal til at gå en lang tur med din hund, når I kommer hjem. Der er hunden allerede godt træt efter en del timer i stalden med motion, og den er blevet aktiveret i løbet af dagen.