ssdd22

Plankeborde har vundet en plads i mange danske hjem, og det kan man godt forstå. Et plankebord er med garanti en smuk tilføjelse til indretningen, da det også er noget, der passer til alle hjem. Det kan være, at du selv har gået med tanken om, at du godt kunne overveje at købe et plankebord. I så fald, er du havnet på en god artikel. Her kan du nemlig læse om gode råd til, hvordan du med fordel kan indrette med et plankebord i boligen.

God til den nordiske stil

Der er rigtig mange, der er vilde med den nordiske stil, hvor man fokuserer meget på de naturlige materialer, afdæmpede farver og enkelte linjer. Det kan være, at du også HAR lyst til at lade sig inspirere heraf? Der er noget rart ved at have et afdæmpet hjem, for det skal også være det sted, hvor man kan læne sig tilbage og slappe af. Her ville et plankebord passe perfekt ind. Find plankeborde her, hvis det er noget for dig.

slik, søder, glas, træ, planker

Et godt køkkenbord

Køkkenbordet er et vigtigt møbel i boligen. Det er nemlig her, man sidder og taler med hinanden og nyder et godt måltid. Det er også vigtigt, at man har indrettet spisebordet hyggeligt, for maden smager altså bare bedre, når man sidder i gode omgivelser. Du kan med fordel vælge at indrette dit køkken med et plankebord, hvis du kan lide det naturlige udseende. Man må da sige, at det er noget, der passer godt til køkkenets essens.

Et plankebord i spisestuen

Det kan også være, at du er så heldig, at du har en spisestue, hvor du har overvejet at anskaffe dig et plankebord til. Det fede ved et plankebord er netop, at det både kan være råt og nydeligt alt afhængigt af, hvilken nuance du vælger, og hvilke ben plankebordet står på. Man kan personliggøre sit plankebord mere ved at lave sine egne ben til den, hvis man er typen, der er god med hænderne. 

indretning, interiør, minimalisme

Et rustikt møbel

Det kan også være, at du godt kan lide den lidt rustikke stil. Så kan du med fordel vælge et plankebord i mørkt træ, der udtrykker tyngde og kraft. Her er der igen også mange muligheder for at vælge de ben, som du synes har det mest rustikke udtryk. 

Er plankeborde svære at rengøre?

Plankeborde er heldigvis nemme at rengøre – du kan bare tørre over med en fugtig klud!