ssdd22

Har du også overvejet at begynde at oddse på hestevæddeløb? Så kan du læse lidt mere om sporten, og hvordan det er at oddse på den i denne artikel.

Heste

Ikke noget nyt 

Det er relativt nyt, at der er så mange sider, der udbyder odds på hestevæddeløb. Men at spille på heste er en tradition, der går mange år tilbage. At være tilskuer til et hestevæddeløb har næsten altid handlet om at satse på, hvilken hest der vinder, og det er noget, der er blevet gjort i flere år. 

Faktisk blev det første hestevæddeløb i Danmark holdt allerede tilbage i år 1830. Omkring 60 år senere blev det Danske Travselskab lanceret i Danmark, og hestevæddeløb blev rykket til Charlottelund, som stadig den dag i dag er den mest populære hestevæddeløbsbane. 

I dag findes der dog hestevæddeløb mange steder i Danmark, men Charlottelund forbliver den mest populære. Før i tiden blev væddemålene indgået på selve stationen, hvor hestevæddeløbet foregik, men i dag sker de fleste væddemål online.

Du kan spille på heste mange steder

Danske Spil havde til start monopol på hestevæddeløb. Det betød desværre, at der ikke var den store interesse for sporten. 

For at øge interessen vedtog Folketingen d. 1. januar 2018, at andre spillesider måtte begynde at udbyde odds på hestevæddeløb. I dag er der altså mange sider, der udbyder odds på hestevæddeløb, og du kan vælge at være kunde mange steder. Det betyder, at du ikke behøves at have en konto på Danske Spil for at spille på heste – du kan finde mange sider, hvor du kan oddse på heste. 

Du kan både vælge, om du gerne vil oddse på danske heste, eller om du synes, det kunne være mere interessant at oddse på heste fra udlandet. Der er et hav af muligheder, når det kommer til at oddse på hestevæddeløb.

hestehoved, hingst

Er hesteodds noget for mig?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt hesteodds er noget for dig, så skal du måske først og fremmest spørge dig selv om, om du er vild med heste. Det er bare sjovest at spille på heste, hvis man godt kan lide dem. 

Dernæst skal du spørge dig selv, om du er klar til spændingen omkring at kunne miste penge? Du kan ikke være sikker på at vinde hver gang, og man skal være klar til at acceptere, hvis man taber penge. Du skal have nogle gode nerver, når du skal i gang med alle former for betting, for man ved aldrig, hvorledes det kommer til at forløbe sig. Du kan naturligvis kigge på nogle statistikker samt læse forskellige eksperters vurdering af udfaldet, men der er aldrig noget, der er sikkert. 

Betting er ikke for alle, og det er klart ikke for dem, der gerne vil være sikker på at have en bestemt mængde penge i hænderne. Når man oddser, så satser man naturligvis på at få flere penge mellem hænderne, men man accepterer samtidig også, at man kan miste nogle.