ssdd22

Hvis du går meget op i heste og ridning, har du sikkert også en del udstyr liggende derhjemme. Det kan nemt komme til at ligge og flyde rundt, og pludselig fylder det meget mere end nødvendigt. Det kan derfor være en god ide at sætte en dag eller to af til at rydde og i dit ride-udstyr og få orden i det igen. Det kan du bl.a. gøre ved at sortere udstyret i forskellige plastkasser, så det ikke ligger og roder over det hele.

plastkasse

Lav system i din oprydning

 

Hvis du bruger meget tid på ridning, hører der helt sikkert en del ride-udstyr med, som du skal holde styr på. Det kan nogle gange være svært at overskue, hvis der ikke er system i alt dit udstyr. Når du skal til at rydde op i det hele, er det derfor vigtigt, at du laver et system, som kan fungere for dig fremover. På den måde undgår du, at du står og mangler noget, som du ikke kan huske, hvor er henne. En oplagt måde at lave system ved din oprydning er ved brug af plastkasser. Her kan du købe et antal plastkasser og kategorisere hver plastkasse. Skriv på plastkassen, hvad der lægger nede i, så ved du altid, hvor du kan finde det. På den måde ligger alt dit udstyr heller ikke fremme, men det er i stedet pakket pænt væk, så det ikke roder.

 

Sorter det fra, som du ikke bruger

 

Når du har redet i mange år, har du helt sikkert også nogle ting, som du ikke bruger mere. Det kan være, at du ikke lige har haft tid eller overskud til at rydde op i det, og nu ligger det og roder. Det er derfor godt at huske at sortere de ting fra, som man ikke bruger mere, løbende. På den måde undgår du, at det hele flyder over og skaber rod. Når du skal lave system i dit ride-udstyr, kan du derfor tage en plastkasse til side til alt det udstyr, som du ikke bruger mere. Det kan være, du kan sælge det eller give det videre til nogle, der kan bruge det.

plastkasse

Husk at vedligeholde dit ride-udstyr og ordenen i dette

 

Når du nu har fået orden i dit ride-udstyr, skal du huske at vedligeholde denne orden. Det nytter ikke noget, at du rydder godt op, hvis der roder igen om to uger. Husk derfor at rydde op løbende, så det ikke hober sig op. Det bliver også nemmere at vedligeholde dit ride-udstyr, hvis der er orden i det hele. Det kan føles uoverskueligt, men når du først får et godt system for dit udstyr, bliver det let som en leg at have orden i alt dit udstyr. Du kan starte oprydningen ud med at købe den mængde plastkasser, du har brug for, og begynde at sortere dine ting i kategorier. Herfra bliver det hele meget mere overskueligt. Find et godt sted, hvor kasserne kan stå, og hvor du nemt kan komme til det udstyr, som du skal bruge.