ssdd22

Det er altid spændende når der er en baby på vej – også som hesteinteresseret. Det vil de fleste i hvert fald helt klart mene. Det at skulle have en familieforøgelse kan dog også godt medføre en del stress, da der er mange ting som skal klargøres til en sådan babys ankomst.

Men hvordan bliver man nemmest klar til at kunne modtage en lille ny i sin familie? Læs med i den korte guide her, og bliv klogere på hvordan du nemt vil kunne forberede dig på en babys ankomst. 

 Baby pige udendørs

Hav alt babyudstyret parat

At få en familieforøgelse er bestemt ikke billigt. Der er nemlig en hel del babyudstyr som der skal til at investeres i, og derfor kan det at få et barn godt gå hen og blive en økonomisk byrde, hvis ikke man planlægger indkøb af babyudstyr på en smart måde.

Det er nemlig rigtig rart allerede at have babyudstyr klar og parat før babys ankomst. Sådan noget som tøj til baby er træls at stå og mangle, når det virkelig gælder. Derfor er der store og gode fordele ved at sørge for at alt dette er indkøbt, før babyen ankommer.

Når det så er sagt, er det en god idé at huske på at der bestemt også er gode muligheder for at få indkøbt det sidste og manglende babyudstyr efter den lille ny’s ankomst. Er der derfor noget babyudstyr du er i tvivl om du vil kunne få brug for, er det derfor en god idé at vente med at købe det. Måske opdager du at du sagtens kan leve uden. Ellers må du jo blot tage turen ned i din lokale babyudstyrsforretning og indkøbe det efter babys ankomst. 

Lille familie

Forbered dig på at skære ned på tiden i stalden

Det er klart at familieforøgelsen vil komme til at beslaglægge en hel del af din tid. Derfor må du være forberedt på at du nok ikke vil kunne komme til at tilbringe lige så meget tid i stalden og på ridebanen som du før har kunnet. Selvom det måske kun er i en periode at din baby vil optage al din tid, får du nu alligevel en højere prioritet, som du skal til at tage hensyn til.

Det betyder dog ikke, at det vil blive let at skære ned på antal timer i hestenes selskab. Når det at opholde sig blandt heste optager så stor en del af ens dagligdag, er det klart at det vil føles underligt lige pludseligt at skulle prioritere noget højere end det, som måske før var din højeste prioritet.

Heldigvis er det lys for enden af tunellen. Efterhånden som dit barn bliver ældre, får du nu endnu en at dele din store interesse for heste med! Det vil helt sikkert blive skønt at kunne få lov til at dele din passion med dit barn, som sagtens kan ende med at gå hen og blive lige så interesserede i heste som du er. Så vil du igen kunne tilbringe meget tid i stalden blandt hestene – nu blot med en ekstra deltager.