ssdd22

Er du en vaskeægte hesteentusiast, der til dagligt bruger uanede mængder af tid i stalden eller på ridebanen? Hvis du er en af dem, der har haft hest stort set hele dit liv og derfor har mange års erfaring, kan du overveje at dele ud af din viden med et online netværk. Det kan være, du kan se mulighederne i at oprette en Facebook-gruppe for hesteglade piger og drenge. Sammen kan I dele ud af jeres erfaringer og hjælpe andre, der for eksempel står og skal købe en hest. Læs mere nedenfor og find ud af hvordan. 

Dyr-fritid

Derfor er online netværk vigtige

Uanset om du har et stort netværk inden for ridesporten eller ej, er det aldrig nogen dårlig idé at dele din største interesse med andre, der står i samme situation. Online netværker kaldes også for online fællesskaber og kan oprettes på flere forskellige platforme. Det kan være, du ønsker at oprette en Instagram-konto, der udelukkende skal omhandle din hverdag i stalden eller på ridebanen. Det kan også være, du ønsker at oprette en Facebook-gruppe, hvor du inviterer andre hesteentusiaster. Måske kan du godt lide at skrive og dele ud af din viden, og derfor vil det være en oplagt mulighed at starte en blog. 

Ved at oprette et online netværk og en gruppe, kan I stå sammen om ridesporten og hjælpe hinanden i forskellige situationer. Det er på den lange bane både givende for dig, men i lige så høj grad for dem, der ønsker at være en del af fællesskabet. Det kan desuden hjælpe de mennesker, der indimellem føler sig meget alene og mangler et fysisk fællesskab. Som opretter sørger du for at sætte forskellige typer af mennesker sammen, hvor I, i fællesskab kan dele alt, hvad I ved om ridning og heste. 

Det giver generelt god sparring medlemmerne imellem i de situationer, hvor det kan være svært selv at vurdere, hvad der er det rigtige eller det forkerte. Hvis du samtidig er vild med at skrive, får du realiseret flere forskellige behov og mål på én gang. 

Person-skyer

Beskyt din computer 

Når du vælger at kommunikere online og oprette en gruppe eller en konto, er det vigtigt, du samtidig sørger for at beskytte din computer mod virus. Det kan du gøre ved at downloade et antivirusprogram som Avast, der har til formål at beskytte dine enheder mod netkriminalitet. Virusser på computeren er nemlig netkriminalitet, og passer du ikke på dit data, kan du risikere at få hacket alt det, du har liggende på din computer. Det er derfor vigtigt at være på forkant og købe et program som Avast, der beskytter dit data i alle henseender. 

Nu er du klar til at dele ud af din viden og mange års erfaringer med en række andre hesteglade mennesker online. Du vil med garanti ikke fortryde.