ssdd22

Er man glad for at ride, vil man helt sikkert gerne bruge så meget tid som overhovedet muligt på at dyrke sin hobby, og at være sammen med sin hest. Synes man at man ikke har nok tid at bruge på sin hest, er der heldigvis nogle forandringer man kan lave for at frigøre tid. Læs med her, og bliv klar over hvad du kan gøre for at finde mere tid til at være sammen med din hest.

Hav styr på alle småsagerne

Noget der virkelig optager både tid og mentalt overskud er alle de små ting, som fylder i hverdagen. Det kan være alt fra et problem med a-kassen, eller til noget med hestens plads i stalden. Ja, der er rigtig mange små ting som blot fylder i hverdagen. Selvom de hver for sig ikke synes af meget, kan de tilsammen være en rigtig stor udfordring.

hest

Tag derfor noget tid ud af kalenderen, og få styr på alle de små ting som fylder i hverdagen. Du kan også tage et kig på dine forsikringer, pension, a-kasse og fagforening. Se om du har den bedste aftale, og hvis ikke kan du eventuelt overveje at skifte til et bedre selskab. Det kunne for eksempel være din a-kasse, som trænger til et eftersyn.

Prioritér din tid

Har du først styr på alle småsagerne, er du allerede nået et godt stykke vej. Det næste du kan overveje at gøre for at sikre dig mere tid med hesten, er naturligvis at prioritere din tid. Du bruger helt sikkert tid – din mest kostbare ressource – på rigtig mange ting i løbet af en dag, en uge eller en måned. Prøv i en periode at notere ned hvad du bruger din tid på, og se om ikke det er muligt for dig at gøre nogle forandringer. Du vil helt sikkert finde en eller flere ting, som du bruger alt for meget tid på i forhold til hvad der kan svare sig. Det kan derfor være en rigtig god idé at gennemgå sit tidsforbrug og skære ned på de ting, som ikke er så vigtige.

Skab orden i privatøkonomien

For at gå tilbage til at skabe mentalt overskud, er det her også en god idé at få styr på privatøkonomien. Den har nemlig også stor, stor betydning. Har man orden i pengesagerne, vil man skulle bruge mindre energi, tid og tankevirksomhed på at bekymre sig. Den tid kan man i stedet bruge på noget, som er meget sjovere: nemlig at dyrke sin hobby.

tid

Overvej derfor allerede i dag hvad du kan gøre for at skabe orden i din privatøkonomi. Du vil helt sikkert ikke fortryde at du tog beslutning om at gøre noget ved tingene, og dermed give dig selv overskud i din hverdag.

Nogle gange kan det være fornuftigt nok at optage et lån for at kunne få ordnet en masse løse ender, som opstår i forbindelse med en privatøkonomi. Overvej om dette kan være en løsning i dit tilfælde.