ssdd22

Der er mange ting, som man kan bruge sin tid på, når man ikke er ude og ride eller bruger tid på hesten ude i stalden. Mange bruger for eksempel tiden på at slappe af foran fjernsynet for at blive underholdt i et par timer. Der er dog rigtig mange, der i dag er begyndt at erstatte deres traditionelle TV-pakker med online streamingtjenester, og det er der en række forskellige årsager til.

Hvorfor vælger vi at streame?

Først og fremmest er der mange, der synes, at det er for dyrt at betale for TV-pakker, som indeholder utallige kanaler, som de alligevel ikke ser. Derudover er der også mange, der er trætte af at betale for at kunne se fjernsyn, når mange af programmerne efterhånden er genudsendelser.

Endelig er der også rigtig mange, der bare foretrækker friheden ved streamingtjenesterne. Her kan man sætte det på, som man har lyst til at se, når man har lyst til at se det. Man behøver derfor ikke at vente på, at det program eller den film man gerne vil se bliver vist i fjernsynet.

Sidst men absolut ikke mindst, så er der også rigtig mange, der foretrækker at streame frem for at se fjernsyn, fordi de derved slipper for at se reklamer.

Stort udvalg af forskellige streamingtjenester

For samme beløb som de fleste større TV-pakker koster, kan man faktisk købe sig til adgang til en række forskellige streamingtjenester. Dermed kan man vælge mellem rigtigt meget forskelligt indhold, og man undgår dermed også at løbe tør for programmer eller film at se.

Desuden er streamingtjenesterne efterhånden blevet rigtig gode til at udskifte deres udbud af film og serier, så der hele tiden er noget nyt at se. Dette er naturligvis også sket som følge af, at flere og flere begynder at benytte sig af de forskellige streamingtjenester.

smart tv

Amazon Video

Amazon er en af de spillere på markedet inden for online streaming, som der er rigtig store forventninger til. De er allerede begyndt at vinde stort indpas blandt streamere i hele verden, og nu er danskerne også begyndt at få øjnene op for tjenesten. Fordelene ved at benytte sig af Amazon Video er, at det er utroligt billigt sammenlignet med mange af de øvrige online streamingtjenester, som vi har adgang til her i Danmark.

Det koster omkring halv pris sammenlignet med de andre større online streamingtjenester, og ligesom blandt andet Netflix er de også begyndt at producere deres eget indhold.

Dette er dog langt fra det eneste, man kan se på Amazon Video. Der er selvfølgelig også et stort udvalg af både populære TV-serier og film, som man også har mulighed for at downloade, hvis man foretrækker det.

Så hvis du ikke lige har noget at lave, når du har været ude og strigle hesten, kan du jo prøve at oprette en gratis prøveperiode hos Amazon Video. Dermed kan du se, hvad de har af forskelligt indhold, inden du beslutter dig for, om du vil betale for abonnementet. Samtidig slipper du for at zappe fra kanal til kanal i fjernsynet for at se, om ikke der skulle være et spændende program, som du ikke allerede har set.