ssdd22

Hvis du ønsker at bryde rutinen og tilføje en ny dimension til din tilværelse, så findes der intet bedre en ny hobby. En hobby giver dig nemlig mulighed for at få afløb for en masse stress og energi, og samtidigt have det sjovt  i processen. Derfor følger der her tre gode forslag til din næste fritidslidenskab.

Jogging og løb

Løbeture 

Der er ikke noget bedre til at koble af efter en hård arbejdsdag end en god løbetur. En løbetur kan på ingen tid rydde op i dit hoved, og give dig nyt mod på en ny dag i morgen. Vælg derfor at tage på en løbetur med regelmæssige mellemrum. Eller hvis du ikke har lyst til at tage ud og løbe i silende vinteregn, så kan du f.eks. investere i et løbebånd. Dette vil nemlig give dig mulighed for at holde formen ved lige uanset hvor slemt det ser ud udenfor.

Ridning

Enhver rideentusiast ved udmærket godt, at det at tage en ridetur er en fantastisk måde at få lidt motion, og samtidigt opleve naturen fra dens bedste side. Uanset om du overvejer at begynde at ride, eller du ikke har haft tid til at besøge stalden, så vil du bestemt ikke fortryde de timer du tilbringer sammen med hesten. En hest er jo som bekendt ikke bare et dyr; den er så sandelig også en ven. Desuden er ridning en fantastisk måde at komme i kontakt med naturen på, hvilket gør den til en af de bedste sportsgrene til at afhjælpe stresssymptomer.

Hus og have

Havearbejde

Sidst men ikke mindst bør du tilslutte dig de mange haveglade danskere, der alle sværger på de positive sideeffekter ved at nusse i haven. Hvad med at tilføje nogle smukke planter til dine bede, en ny grussti eller en idyllisk havedam fra Koishopper? Du kan endda tilføje nogle smukke fisk til din havedam eller bruge den som et midtpunkt i din egen japanske stenhave. Mulighederne er mange i en have, og du vil uden tvivl nyde hvert eneste sekund som du spenderer med at gøre den til kvarterets perle. Og så får du samtidigt sved på panden.