ssdd22

Det vrimler efterhånden med influencere overalt på vores sociale medier. For blot et par år siden var det et ord, vi slet ikke kendte til. Der havde vi blot bloggerne. I dag er det et alment begreb. Det betyder dog ikke, at de klassiske bloggere, som vi kender dem, er forsvundet. Der er masser af folk, der stadig deler ud af deres liv på en blogplatform. Går det og kribler lidt i fingrene efter at få skrevet? Men ved du ikke helt, hvad du skal skrive om. Kombiner det med din passion. Heste!

apps

Find dit medie og platform

Når først du har besluttet dig for, at du gerne vil dele ud af din store passion for heste og ridning, så er det tid til at finde ud af, hvilken platform, der tiltaler der mest. Blogs, Instagram og Youtube er alle tre vidt forskellige, og åbner dermed op for hver deres muligheder. 

Er du mest til det skrevne ord, men har også en forkærlighed for billeder, så er en blog vejen at gå. Det er den mere klassiske metode, og derfor findes der et hav af tips og tricks rundt omkring, som du nok skal støde på. Et eksempel er denne hjemmeside om svenske blogportaler

Er det dog ikke så meget det skrevne medie, der tiltaler dig, så er Youtube et rigtig godt modstykke. Især hvis du elsker at tale og ikke har noget imod at hive et kamera med rundt omkring. Dette marked er blevet kæmpestort, så hvis du tør drømme stort, er der helt sikkert noget at hente her.

Lidt midt imellem de to ligger Instagram. Her vil du også kunne opnå et rigtig stort følgerantal, og mange mennesker vil kunne se dine opdateringer. Grunden til, at det ligger lidt midt imellem, er fordi det både kombinerer det skrevne med små videoer. Her er det nemlig meget populært at opdatere sine følgere med små bidder fra sin hverdag. Derudover er der flere, der skriver lange tekster til sine billeder, så du vil også kunne have mulighed for at udfolde dit sprog lidt. Naturligvis er fokusset på billedet, så hvis du elsker at tage skønne billeder, er dette helt sikkert din platform. 

børn og heste

Hav passionen i fokus

Når det kommer til at starte en blog, Instagram eller Youtube op, er det rigtig vigtigt at huske at have sit formål med. Nogle har før startet deres medie op lidt for sjov, men hvis du ønsker at arbejde seriøst med det, er det vigtigt at have klare linjer hele vejen igennem. Ønsker du derfor at dele ud af din passion, som i dette tilfælde er heste, jamen så er det vigtigt, at størstedelen af dit indhold omhandler dette. Der kan ske mange forandringer og justeringer undervejs, men har du hovedformålet og passionen i baghovedet, vil dine følgere aldrig være i tvivl om, hvad de kan forvente af dig. Det vil sikre dig en stor tryghed, men dine følgere vil helt sikkert også sætte pris på det.