ssdd22

Elsker du din hest, elsker du at læse om heste, se videoer, høre om konkurrencer, have viden om foder, stald og meget mere? Hvorfor deler du så ikke ud af den passion?

Hvorfor giver du ikke andre hesteentusiaster muligheden for at gøre brug af din viden, din passion og din faglighed. Det kunne være dig, der får bygget en hesteblog op, du kan leve af. 

Det kræver en hel masse ting, men generelt kræver det, at du får skabt de bedste rammer for din blog. Det kræver, at du tager gode billeder, laver gode videoer og generelt har godt styr på det tekniske – så kommer resten derefter.

Mikrofon

Find noget, der er særegent for din blog

Hvad er den blog? Som udgangspunkt en spændende side, hvor du kan blive underholdt, klogere eller bruge en masse tid, du ikke vidste du havde. 

Det er en side eller portal, hvor forskellige mennesker kan komme til orde, og som ikke på samme måde er underlagt styring fra et medie, der kræver noget af dem. 

En blog er for mange mennesker en fantastisk mulighed for at vise sin passion, oplyse om et ene og for at tjene nogle penge, mens man gør det, man elsker. 

Hvad er så en succesfuld blog? Det er en blog, der skiller sig ud fra de tusindvis af andre blogge, der findes her. Findes det 1000 blogge om heste, hvorfor er din så særlig interessant – og for hvem. 

Det kan være interessant for kunder, der skal købe hesteprodukter og dermed også firmaer, der vil sælge disse produkter. Det kan være interessant for andre hesteentusiaster, fordi du kan tale deres sprog og giver dem det indhold, de søger. 

Eller det kan være en virkelig sjov blog, der giver underholdning til dine seere eller læsere.

Du skal altså finde ud af, hvor dit potentiale ligger, og så udnytte det. 

Få maksimalt ud af dine optagelser

Tilbage til rammerne. Når du skal have fundet ud af, hvordan du sætter de bedste rammer for dine billeder, lydfiler og videoer, er det Codecs.dk, du skal ind på. 

Du finder ud af, hvordan du yder det bedste arbejde på området. Du finder frem til, hvad der skal være i orden og hvor du måske kan slække lidt. 

Du bliver helt konkret bevidst om, hvad nørderne mener er helt nødvendigt, og kan derfra vælger, hvor du er enig og hvor du er uenig.

Kamera

Lyd, billede og video giver det bedste æstetisk udtryk

Du fanger dine kunder, brugere, fans eller seere ved dit æstetiske udtryk. Det er svært at vise din passion på et billede, der ses i forbifarten. Det er svært at sælge din blog ved at stille sig frem og sige se min blog, den er virkelig fantastisk. 

Det du fanger dem ind med, er et godt æstetisk udtryk. Hvor de bliver underholdt, inspireret og får lyst til mere, Det er der, du fanger dem. 

Derefter kan du så fodre dem med informationer, reklamer eller videoer af din hest, som du tænker de vil synes om.