ssdd22

Er man stor fan af heste, og alt det, som hører til, er man højst sandsynligt også bekendt med hvor dyrt det kan være at have denne hobby. Har man brug for nyt heste udstyr, kan man derfor ende med at skulle komme til at betale en del penge på en gang. Står man derfor pludseligt og mangler noget vigtigt udstyr, kan det være svært at finde pengene til det. Læs derfor her 3 ideer til hvordan man kan få råd til det nyeste ride udstyr alligevel. 

Husk den gode opsparing

En måde man kan sikre sig mod pludseligt at stå i pengemangel til heste udstyr på, er ved at komme dette i forvejen ved at have en god opsparing. Har man dette, vil man nemlig kunne tage af den når der opstår en pludselig situation. Derved skal man ikke ud og først skaffe pengene, når der sker noget.

Dette kræver dog at man er god til at huske at få lagt penge til side hver måned. Det kan nemlig sagtens være fristende ikke at lægge penge til side, og i stedet bruge dem på noget, man har lyst til lige i øjeblikket. Finder man dog frem til hvordan man kan motivere sig til at huske på sin opsparingskonto, når man har lyst til at bruge penge, kan dette være en god løsning. 

hest-med-rytter

Sælg dit brugte ride udstyr

En anden måde hvorpå du kan skaffe penge til ride udstyr på, er ved at sælge dit gamle udstyr og det, som du alligevel ikke bruger. På den måde kommer ride udstyret ud og blive brugt, du får flere penge mellem hænderne og der er mindre udstyr til at optage plads i stalden. Win-win! 

Måske vil du ikke kunne sælge nok ride udstyr til at dække alle omkostninger på det nye udstyr, men du vil kunne komme et godt stykke på vej. Overvej derfor, om ikke det at sælge dit gamle ride udstyr kunne være en idé til at få fingrene i det udstyr, som du faktisk står og mangler. 

Hest som springer

Lån penge til nyt ride udstyr

En tredje måde hvorpå du kan finansiere dit nye ride udstyr, er ved at låne penge til det. Dette kan være en rigtig, rigtig god ide, hvis man akut mangler nyt ride udstyr, og ikke selv har pengene til det. Ved at låne vil man nemlig få muligheden for at have råd til nyt ride udstyr nu, for derefter at betale senere ved at afdrage på sit lån.

Selv hvis man er registreret i RKI har man muligheden for at låne penge. Lån trods rki, og få råd til det ride udstyr, som du står og mangler. Så vil du nemlig hurtigt kunne komme op på hesten igen!