ssdd22

Stuklister hører måske en anden tid til, men ikke desto mindre  kan de virkelig være med til at løfte et hjems stil og elegance. Der er nemlig ikke noget der giver så flot en finish, som en smuk stukliste der løber langs loftet. Stuklister er især smukke i visse værelser. Soveværelset eller dagligstuen er perfekte til stuklister eller måske en stukroset, hvorimod badeværelset måske ikke lige er det bedste sted til stukken.

Ved at vælg kvalitets stuk til dit hjem tilføjer du ikke blot klassisk elegance, men du giver også dine rum en følelse af ro, som du kan nyde godt af i rigtig mange år. Når dette så er sagt, så findes der en hel del forskellige typer stuklister på markedet, så det er vigtigt at du gør op med dig selv hvilken type der passer bedst til både din smag og din pengepung. Læs videre her, og bliv en smule klogere.

Hvilket materiale bør jeg vælge?

Overordnet set kommer stuklister i to slags materiale (polystyren eller polyurethan).

 

  • Hvis du ønsker dig billige stuklister, så vil polystyren uden tvivl være det ideelle valg. Polystyren er nemlig det billigste valg, og kan være en god løsning, hvis du har et stramt budget. Disse billige stuklister kaldes også for flamingo stuk. Dette skyldes nemlig, at stuklisterne er fremstillet af flamingo i høj kvalitet. Selvom disse kan erhverves forholdsvist billigt, så skal du dog ikke gå efter den absolut billigste løsning. Hvis du vælger at gøre dette, så vil du nemlig oftest ikke ende med kvalitets stuk. Det vil derfor nok være en bedre idé at investere lidt flere penge i din stuk til loftet, så du ikke skal udskifte stukken sådan lige med det samme.
  • Stuklister fremstillet i polyurethan koster en kende mere, men så får du til gengæld et langt større spektrum mht. udskæringsmuligheder. Desuden er polyurethan betydeligt hårdere end polystyren, hvilket gør dem nemmere at forme efter dine behov. En anden bonus er, at du heller ikke kommer til at skulle udskifte dem når så ofte.

Køb online

Uanset hvilket af de to materialer du i sidste ende vælger, så er du jo nok ikke interesseret i at spendere mere end højst nødvendigt. Det vil derfor være en rigtig god idé, hvis du måske overvejer at købe dine stuk rosetter eller stuklister samme sted som du køber din lader til elbiler (se evt. the charger) – nemlig på internettet. Det kan nemlig oftest betale sig i kroner og ører, hvis du køber billig stuk online. Så du kan du jo også bruge dine sparepenge på andre og sjovere formål.

stuk