ssdd22

Stalden og hestene har kostet forholdet nogle vanskeligheder. Det er aldrig været intentionen, men de mange timer væk fra hjemmet og partneren er ikke altid velsete. 

Denne vanskelighed skal aldrig bare ignoreres. Det løser sjældent sig selv. Parforholdet har behov for, at begge parter ved, hvad I kan forvente af hinanden. 

Det har selvfølgelig brug for, at begge parter føler sig set. Her i artiklen kan du finde nogle råd og tips til, hvordan du får indarbejdet masser af tid i stalden, uden at det går på bekostning af parforholdet. Ofte er det sjældent staldtimerne, der er det faktiske problem. 

Ridning

Kærlighed kan gives til mere end en

Der vil altid være hele problematikken med, at der skal gives kærlighed til mere end bare en. Ligesom at en partner kan blive misundelig på en elskerinde eller på hunden, som får al kærligheden derhjemme, kan partneren selvfølgelig også blive misundelig på hesten. Den kan lyde en smule fjollet.

Men bruges der en masse tid i stalden, masser af tid i hestebutikker, på hjemmesider, weekender til stævner osv. Er det helt åbenlyst, at nogen kan føle sig overset. Der bruges en masse fritid på noget andet en forholdet. Der bruges måske mere tid på staldtimerne end forholdet. 

Det kræver noget helt særligt af et hvilket som helst forhold, skal de kunne holde til det. 

Når du kommer hjem efter mange timer i stalden og på ridebanen, er der måske ikke meget energi tilbage. Og så ligger der en partner på sofaen, som ellers har glædet sig til, at du kom hjem. 

Undgå at de mange forsømte intime begivenheder får for stor indflydelse. Det kan gøres ved at gøre de få intime gange særligt mindeværdige, måske med et OBESSIVE IMPERIA BABYDOLL SÆT.

Minimer hestesnakken i privaten

Et andet tip kunne være at snakken om hesten eller hestene i stalden blev minimeret. 

Tiden i stalden er måske ikke et stort problem for forholdet, særligt hvis partneren har sin egen hobby. Problemet opstår dog, når den tid I så har sammen bliver brugt på at tale om hestene. 

Selv hvis interessen for heste også er stor fra partneren, kan det være belastende, at så meget snak bruges på din hobby. Forsøg derfor at minimere snakken om hesten, stalden, stævner mm., særligt når I laver noget sammen. 

Parforhold

Brug en weekend sammen – uden ridning eller heste

Et godt afbræk har alle parforhold brug for. 

Tag din partner med på et weekendophold. Det behøver ikke være dyrt. Det behøver ikke ske hyppigt. Det behøver ikke være noget vildt overhovedet. 

Den eneste betingelse, der skal opfyldes, er. I må ikke tale om din hest eller om noget som helst, der minder om ridning. 

Der bruges så mange weekend på ridning, på stævner, på pasning af hest mm. Så brug en helt uden. Det har en enorm indvirken på forholdet.