ssdd22

Der er mange faktorer, der spiller en rolle som rytter. Det handler nemlig lige så meget om dig og dine færdigheder, som det handler om din hest. Oven i det er det også vigtigt, at I begge trives og har en god kemi.

Nogle af de ting, du kan fokusere på, når det kommer til din hests trivsel, er stalden. Det er din hests hjem, og det er derfor nødvendigt, at det er et rart sted at være. Både for den og for dig, for I kommer begge til at tilbringe en del tid der.

Når det derimod kommer til dig og dine egne evner, kan det være en god idé at se på din fysiske form. Det er nemlig lige så meget din fysisk, som det er hestens, der er vigtig.

Træning i fitnesscenter

En ordentlig stald til din hest

Noget af det første, du skal overveje, når det handler om stald er, at den er rar at være i. Dette gælder både hvis du har din hest opstaldet hjemme eller i en lokal stald. 

Den skal være ordentlig isoleret, således hesten ikke fryser unødvendigt meget, når det bliver vinter. Udover det er det også en fordel med ordentligt lys, så du kan være der både dag og aften. Her kan det være relevant at tage fat i en el installatør i Jyllinge, som er et jysk elselskab, da de har gode anbefalinger fra tidligere kunder.

Det er også vigtigt, at du holder stalden ren og pæn. Det vil både glæde dig og din hest. Det indebærer både i og udenfor boksene, og så gælder det selvfølgelig også udstyret. 

Det allervigtigste for din hests trivsel er, at den ikke står alene. Det kan derfor være en god idé at overveje at få din hest opstaldet i en offentlig stald. På den måde behøver du ikke at investere i to heste.

ridning

Få en stærk krop med styrketræning 

Når det kommer til dig selv og din egen fysiske form, kan det være en idé at overveje styrketræning. Det kan du både lave hjemme og i fitnesscenteret, alt efter dine ambitioner og præferencer. Hvis du har pladsen, kan det også være en idé at lave et lille fitness derhjemme. På den måde får du den samme træning, og det vil være billigere på den lange bane.

Det vigtigste, når du skal bygge et fitness derhjemme, er en bænk, vægtstang og skiver og håndvægte. Med det udstyr er du dækket ind til at udføre de fleste øvelser. 

Udover styrketræning er det også en god idé at have en god kondition. Det kan du få ved at træne cardio. Det kan fx være løbetræning eller cykeltræning. Det vil hjælpe betydeligt på din udholdenhed, når du ridder.