ssdd22

Når man bliver forælder til et lille barn, så ændrer ens liv sig meget markant. Ens liv er ikke længere helt ens eget og man må give meget af sin tid og energi til netop dette lille barn og dets udvikling. Men hvad så med hestene? Kan du ikke længere får tid til din store passion; netop at være ude i rideklubben og blandt alle de dejlige heste?

Læs med her for at få nogle gode råd til hvordan du stadigvæk får tid til at være sammen med hestene, selvom du er blevet forælder.

Mor med barn

Hav partneren til at passe barnet 

Hvis du er blevet forælder sammen med en anden, så kan du prøve at aftale med denne, at de passer barnet imens du er afsted. Forklar over for dem at det er meget vigtigt for dig, at du lige kan komme afsted et par gange i ugen og kigge til hestene. Det ville være godt for din mentalitet lige at komme lidt væk og du vil på den måde kunne være en bedre forælder til dit eget barn.

Din partner har formentlig samme følelse omkring deres egne interesseområder og passioner. Og på den måde kan ikke støtte hinanden overtage hovedansvaret med at passe på barnet, imens den anden lige får lidt tid til sig selv.

Tag barnet med

Hvis barnet er helt lille, er det ofte meget afhængig af dig og det kan være svært at se, hvordan man dermed lige kan tage af sted et par timer ad gangen i ugen og komme ud i rideklubben. Hvorfor ikke tage barnet med dig?

Oplevelsen ude i rideklubben vil selvfølgelig være lidt en anden, når du har barnet med dig, end når du tager afsted alene. Men hvis vejret for eksempel er pænt, så kunne barnet ligger i en blød babynest ude i siden af ridebanen og tage sig en lur.

På den måde vil du altid være i nærheden af barnet og klar til at træde til, hvis det skulle for brug for dig. Køb en babynest på https://mamamilla.dk, hvis du vil have et godt produkt.

Hvis du har nogle gode venner ude i rideklubben, så vil disse sikkert også gerne se barnet. Og måske de heller ikke ville have så meget imod lige at holde øje med barnet en halv time, imens du koncentrere dig om hestene og ridningen?

Heste

Hyr babysitter

Det er vigtigt at have lidt tid til sig selv af og til og det er noget, som du muligvis gerne vil investere lidt penge i. Hvis du ikke har en partner, ven eller familie medlem, som lige kan træde op og hjælpe til et par gange i ugen, så kan du også altid hyre en babysitter.