ssdd22

Der er virkelig kræfter under motorhjelmen på den store og lækre BMW X5, hvilket betyder at du ikke bare får en bil, der er let at styre, ligger godt på vejen og er lækker at se på, men også en bil, der giver dig muligheden for at trække en hestetrailer.

Hvis du ofte transporterer din hest til stævner eller ridekonkurrencer, så kræver den en bil, der kan trække både trailer og hest samtidig med at den har plads til udstyr i bagagerummet. Det får du i BMW X5 sammen med meget mere.

 

Trailertræk med power

Det kræver både en stærk bil og et godt træk at kunne bære en hestetrailer med en eller to heste. BMW X5 er et klasse 3 køretøj, hvilket betyder, at den er godkendt til at trække omkring 2995 kilo, hvilket selvfølgelig er afhængigt af, at du vælger et stærkt træk at montere på bilen. For at være sikker på, præcis, hvor meget vægt den individuelle model kan trække er det en god ide at tjekke din brugermanual for en sikkerhedsskyld. Der finder du det helt præcise tal og kan tilpasse derefter.

Ud over at bilen skal kunne trække trailer og hest er det også vigtigt, at bilen er behagelig at køre, når du skal sidde i den i længere tid og måske mange gange på en måned til stævner og konkurrencer.

Bil

Bagagerum med fordele

Det kræver også en hel del udstyr, når du skal på tur og derfor er det rart, at have en bil med både stort og rummeligt bagagerum, men også et, der er let at komme til og som kan åbnes helt, så du lettere kan placere tunge genstande derinde uden at skulle bekymre dig om at løfte over en kant.

På X5 modellen åbnes bagagerummet med to separate låger, der kan åbnes automatisk både sammen og hver for sig.

Det gør det meget lettere at læsse af og på bilen i en fart og uden at skulle arbejde mere end højst nødvendigt for sagen. Med den automatiske åbning slipper du desuden for at skulle stille tingene fra dig, hver gang du skal åbne eller lukke efter dig, det klares med et tryk på en knap.

 

Hurtig og bekvem

Der er rigtig mange fordele ved BMW X5, så det er selvfølgelig ikke kun i forbindelse med en hestetrailer eller lignende, at det er en bil, der er værd at kigge på. BMW ligger altid  luksusklassen, både når det kommer til design, komfort og køreglæde og X5 er bestemt ingen undtagelse!