ssdd22

Når du tager ud til stalden, sadler hesten og tager ud på en ridetur, så er der sikkert en masse forskellige ting ved denne oplevelse, som tiltaler dig. For det første, så er du helt sikkert glad for hesten som dyr.

For det andet, så synes du, at ridning er en spændende og fantastisk sport. Du får noget ud af det rent fysisk, og du kan mærke, at din krop bliver stærkere. For det tredje, så er ridning en fantastisk måde for dig at komme ud i naturen på.

Naturen er god for krop og sjæl

Og det sidste element er på ingen måde ligegyldigt. For det er enormt sund for både sind og krop at komme væk fra byerne og ud i naturen, hvor man ikke længere kan høre bilerne og hvor luften er frisk og klar.

Hvis du er vild med dette aspekt ved ridningen, så bør du måske også give andre former for udendørs aktivitet en chance. Her får du nemlig også glæden ved naturen, men på nogle lidt anderledes måder. Og der er rigtig mange muligheder inden for ting, du kan lave udendørs. For eksempel kan du erhverve dig et luftgevær.

luft_pistol_hobby

Fordelene ved et luftgevær

 

Et luftgevær er et gevær af en mindre kaliber, som du af den grund kan bruge, uden at have et jagttegn. Luftgeværet er sjældent stort nok til at kunne skyde mod dyr. Til gengæld kan du tilbringe mange sjove timer i den have med at skyde til måls med geværet.

Det fede ved et luftgevær er, at det er en let udgave af et jagtgevær. Derfor kan du bruge denne type gevær til at overveje, om du vil begynde at tage jagttegn. Tager du jagttegnet, kan du med sikkerhed se frem til mange fede ture ud i naturen.

Løb en tur i skoven

Hvis du har adgang til natur i form af skov, strand eller sø, så udnyt den. Det er ikke sværere end at spænde løbeskoene på og løbe en lille tur – en gåtur kunne såmænd også være god nok.

skov_blade træ