ssdd22

Er du interesseret i heste og ridning, og ønsker du at starte til ridning? Det kan være svært som nybegynder at finde ud af, hvor og hvordan man skal starte, og hvordan man håndterer hele processen. Som rytter skal du være interesseret i heste og naturen, og der er mange ting, man skal have styr på indenfor rideverdenen. Læs artiklen her, for at finde ud af hvordan du starter til ridning.

Tag en ridetime

Hvis du er nybegynder, er det en god ide at starte med en ridetime. Her lærer du alle de basale ting, som du skal vide, når du skal til at ride på en hest. Der er mange ting at vide, når man har med heste at gøre, som ikke kun omhandler selve ridningen. Du skal nemlig også vide noget om, hvordan du håndterer hesten, hvordan du sadler den såvel som at strigle den. Derfor er det en god ide at få undervisning, for at du på denne måde kan blive klogere indenfor ride verdenen. Det kan godt være en udfordring, specielt hvis man er nybegynder, at stige op på hesten. Derudover skal du også lære, hvordan man rider på en hest. Derfor kan du med fordel tage en ridetime, for at se om det er noget for dig.

hest

Start på en rideskole

Hvis du har fundet ud af, at ridning er noget for dig, så er en god ide at starte på en rideskole. Her kan du nemlig få afprøvet din interesse, lære nye mennesker at kende samt prøve at ride på forskellige heste. Her har du også mulighed for at få hjælp af andre, hvis du ikke er helt tryg ved tingene, og derfor er en rideskole en god start. Ønsker du at finde rideklubber og andre sportsklubber i København, kan du tjekke det ud her. 

Få part på en hest

Hvis du har rigtigt godt styr på alt indenfor ride verdenen, men ikke er klar til at tage springet og købe din egen hest, så kan du med fordel vælge at få part på en hest. Hvis du vælger at få en part, skal du betale et vist beløb, for at have hesten som din egen et par dage om ugen. Dette er en fordel for dig som er mere erfaren, men som måske ikke helt er klar til forpligtelsen om at have sin egen hest endnu.