ssdd22

Mange vil gerne have en hund, som kan blive en del af familien. En hund, der kan blive børnenes bedsteven eller ens egen bedste ven for den sags skyld. Der findes mange gode hunderacer at vælge imellem. En af de populære hunderacer er den engelske bulldog.

En hund, der ikke kræver timevis af motion

Hvis man ønsker en hund, der er en smule kluntet, men utrolig charmerende, som til tider kan være gevaldig stædig, så er en engelsk bulldog et oplagt valg.

Den er god som familiehund ligesom hesten : et potentielt samlingspunkt.

hest

Hvis man er en hestepige, så kan det være svært at få tid til lange gåture med en hund, da en hest kræver meget pleje. Man skal ofte bruge lang tid ude ved ens hest. De andre medlemmer i husstanden kan selvfølgelig også gå ture med hunden, men der er en engelsk bulldog et godt valg. Den har, ligesom alle andre dyr, brug for motion og for at komme ud og blive luftet. Men den har ikke det samme behov som mange andre hunde. Engelske bulldogs kan have vejrtrækningsproblemer på grund af deres næse. Det gør, at de ikke kan klare alt for lange gåture eller ture med for høj intensitet for længe af gangen. Såsom løbeture.

En engelsk bulldog kræver derfor ikke timevis af motion, som mange andre hunde kræver. Hvis man derimod gerne vil have en hund, som man kan løbe lange ture med, så er en engelsk bulldog ikke den race, som man skal gå efter.

Et godt valg som familiehund

En engelsk bulldog er som sagt et godt valg som familiehund. På grund af dens stædighed kan den være svær at få opdraget. Derfor er det vigtigt, at man ikke sløser med opdragningen. Men man skal samtidig ikke være for hård, da racen er meget følsom og kan virke sørgmodig, hvis den oplever høje toneleje.

Racen er kendt for at være en lidt doven race. Den kommer nødvendigvis ikke med det samme, når man siger, at der skal gås tur. Hvis man elsker at sove længe og at have en og putte med, så er en engelsk bulldog et oplagt valg. Det er en race, der er meget kælen, og som meget gerne vil snakkes med. Den kan virke lidt kluntet, og det er det, der gør den så nuttet i manges øjne.