ssdd22

Heste og biler har en del mere til fælles end man lige går og tror. De transportere dig begge fra A til B og den måske mest direkte forbindelse er begrebet ’hestekræfter’. Dengang hele America legede Cowboy og Indianere, var hesten det eneste transportmiddel man havde. Selv hestevognen (det mest sofistikerede transportmiddel i den tid) var ikke meget værd uden to heste ude foran, til at gøre den hårde del af arbejdet.

Efter opfindelsen af bilen, ændrede alt dette sig dog drastisk. I dag er ridning en hobby og der er næsten flere biler på planeten Jorden, end der er mennesker. Overvejer du at blive en del af denne statistik er der dog nogle vigtige ting du skal tænke over, inden du springer hoved først ud i dit første bilkøb.
Alle tingene vil heldigvis blive gennemgået i nedenstående artikel.

Ingen penge – ingen bil

Det er svært at købe en bil, hvis du har brugt alle dine penge på rideudstyr og heste godbidder. Nu kan i et sådanne tilfælde være nødsaget til at tage et lån, men det er heller ikke sjovt. Så betaler du alligevel i princippet for at få lov til at holde nogle penge for banken.

bil

En anden løsning kunne være at spare op. Men mens et lån er en hurtig og effektiv løsning, er en opsparing godt nok risikofri, men også virkelig, virkelig langsommelig. Plus du skal have selvkontrollen til ikke at overføre nogle penge fra den konto der alligevel hver måned ser ud til at blive tykkere og tykkere.

Der er altså mange små ting der skal falde i hak for at økonomien lige sidder som den skal. (Som den jo helst skal, når man skal til at køre bil).

Men hvad nu hvis du kunne vinde bilen gratis? Intet tab, ingen renter, blot en bil i din indkørsel og et smil på dine læber.

konkurrencesiden.dk kan du finde gratis konkurrence, hvor du har muligheden for at vinde en hundrede procent selvejet bil, eller privilegiet til at leje end anden i et lår. Selv hvis biler slet ikke er noget for dig, tilbyder de også penge konkurrencer, så du helt selv kan bestemme hvad og hvor du skal bruge dem når du vinder.

penge

Hvordan vælger man bil?

Når du først har fundet pengene til at investere i en bil, skal du til at tænke over hvilken slags bil der nu engang er mest dig. Selv hvis du insistere på at alle biler er alligevel ens og du er ligeglad med udseendet, er det højst sandsynligt en løgn.

Biler skal helst kunne holde så længe som muligt, så det ender jo med at blive en ven for livet.

Din bil kommer til at se dig ked af det, glad, sammen med dine venner, alene, der lytter til radio, der lytter til musik andre mennesker hader, der er ved at falde i søvn bag rattet.

Så at finde den helt rigtige er absolut vigtigt – på samme måde som det er vigtigt at vælge den rigtige hest, når det valg engang står for døren.