ssdd22

Du kender nok allerede til det kendte H. C. Andersen citat; ”At rejse er at leve.” Men kende du til den mindre kendte version; ”At ride er at leve”? Begge dele ringer i hvert faldt sandt – og endnu bedre bliver det når de to går hånd i hånd.

Ride ferier kan give dig et mere oprigtigt syn på din rejsedestination, da der ikke findes noget mere organisk end at skue udover landskabet på hesteryg. Det hele bliver lidt mere et eventyr, til forskel for hvis man sidder fanget i en metalkasse, og oplever det hele gennem duggede ruder.

Men når først alle er blevet enige om at det eneste rigtige at gøre, er at tage på en ride ferie, så støder I ind i et andet meget vigtigt spørgsmål. Hvor skal denne ride ferie foregå henne? Camping kan man slippe afsted med at holde i sin egen baghave, men der er ikke meget ferie over at ride en hest fra den ene ende af haven til den anden.

I denne artikel vil du kunne finde en masse gode argumenter for hvorfor Bornholm er det oplagte næste feriespot for en ride ferie.

laan

Sol og sommer og samtlige sightseeing spots

Der er få steder i Danmark ligeså perfekte til en ridetur, som Danmarks helt egen solskinsø; Bornholm. De bakkede landskaber, lange åbne marker, snuede grusveje og unikke miljø, gør Bornholm til den ideelle rejsedestination.

Udover at det er en del billigere at rejse til Bornholm fremfor lande som fx Sri Lanka, så er den dejlige lille ø også indehaver af et miljø du ikke kan finde andre steder i Danmark. Bornholm er fx det sted i Danmark vi er tættest på at have bjerge – vi har nemlig klipper. Og på flere af disse klippefyldte græssletter, kan du finde et utal ad Danmarks rundkirker.

Rundkirker er en betegnelse for den unikke måde at bygge kirke på. I stedet for det klassiske tårn, er det store tårn der udgør størstedelen af kirken, en rund cylinder.

Så udover at naturen er perfekt til rideture, så er der også en masse lækre ting at se for både dig og din familie (eller hvem end du har besluttet dig for at rejse sammen med).

Ferier er dog aldrig billige, så i nedenstående afsnit kan du finde gode tricks til at tage det bedste lån og skåne din pung så vidt som muligt under ferien.

hest

Få råd til den helt perfekte ferie

Det er ikke billigt at låne en hest på Bornholm, og det er absolut ikke billigt at flyve den hest du muligvis allerede har, hele vejen til den østligste del af Danmark. Udover hesten er der også en masse andet ekstraudstyr man skal have med sig, så skal du flyve til Bornholm er det også meget muligt at du bliver nødt til at betale for ekstra håndbagage.

Det korte af det lange er, at en god ferie koster gode penge. Og de penge har man ikke altid lige på sig. Men nogen gange kan den længe ventede ferie bare ikke vente, og så står man i et dilemma. For hvor skal man så får de penge fra? Hvis bare de voksede på træerne.

Men de mange muligheder for kviklån, sms-lån og meget andet, føles det næsten som om, at penge vokser på træerne. Det ligger os i hvert fald lige for hånden at få boostet vores økonomi. Ønsker du at finde ud af mere om hvordan du finder det allerbedste lån, så klik her.