ssdd22

Nogle af de bedste dage vi har, er dem vi tilbringer med de kære firbenede. Det bringer os tættere på både dem, os selv og på naturen. Hvis du savner inspiration til, hvordan du kan gøre disse stunder og dage endnu bedre, så læs med her. Der er tips og inspiration til at få mest muligt ud af din dag på hesteryg.

Hold dig varm med en god kop te eller kakao

I Danmark er vi ikke kendt for at have det dejligste vejr. De rigtig lune og smukke dage er sjældne, og derfor bør man som rytter altid forberede sig til en dag i køligt og gråt vejr.

Det er derfor en rigtig god idé at tage te, kakao eller kaffe med på en termokande, når du skal ud at ride. Det giver en god varme i kroppen, og ekstra energi. Find gerne et smukt sted i naturen og hold en pause undervejs på din ridetur. Det gør underværker!

Hvis du mangler en, så køb en ny elkedel til formålet. Der findes i dag mange forskellige designs, farver og typer, så der er helt sikkert også en, der passer ind i dit hjem. Med en ny elkedel kan du nemt lave te og kakao til din næste tur.

Det er desuden bedre for miljøet og for dit eget elforbrug at benytte en elkedel til at koge vand frem for i en gryde på komfuret.

Kaffe

Husk godt tøj til skiftende vejr

I forlængelse af snakken om det danske vejr, kan det være en rigtig god idé at tage tøj med til skiftende vejr. Vejret i Danmark er påvirket af forskellige mikroklimaer, og derfor kan en flot og solrig morgen pludselig forvandle sig til en kold og blæsende formiddag.

Tag gerne lunt tøj på – i flere lag, så du kan tage af og på undervejs – og tag altid en ekstra trøje med. Bare for en sikkerheds skyld.

Husk desuden varme strømper, en hue og eventuelt et halstørklæde til de rigtigt kølige dage. Det er også altid godt at have et par handsker med. Det er med til at holde varmen, og kan også beskytte dine hænder under rideturen.

Tag en ven eller veninde med

Måske rider du allerede sammen med andre, men hvis ikke du gør, kan det være en rigtig god ting at prøve. Det kan både være en anden rytter, som er på samme niveau som dig, men det kan også være nogen som måske aldrig har prøvet det før.

Det er dejligt at kunne dele vores interesser med andre, hvad end de allerede selv holder af det, eller det er første gang de prøver det.

Hvis du har en komplet novice med, kan du desuden få lov til at lære dem lidt om det skønne ved ridning. Du kan lære dem om hesten, og hvordan man opnår det bedste hest-rytterforhold, og hvilke signaler, man skal være opmærksom på.

Du kan også lære dem om udstyr, eller forskellige former for ridning. Hvem ved, måske bliver de selv bidt af det?

Rytter_hest_ride_strand_