ssdd22

Der er i dag rigtig mange piger og efterhånden også drenge, der holder af at ride. Det er en hobby, der lader dem have en ekstraordinær kontrol over et meget stort dyr, og derfor er det noget, der giver dem en følelse af ansvar. Og det er netop den følelse, som der er mange, der føler sig tiltrukket af. Derudover er det også en sport, hvor man kommer ud i naturen på den mest smukke måde. Det betyder, at man får sig om på nogle af de skønneste naturområder, som der findes rundt omkring i landet, og på den måde kan man komme til at føle en helt speciel følelse for fred. For mange er det således også en form for terapi, der er med til at heale sjælen i en hverdag, der ellers er fyldt med stress og jag. På hesteryg fungerer det nemlig ikke at have travlt, idet det så kan have fatale konsekvenser for en selv blandt andet i form af et styrt, hvor man falder af hesten.

Det helt særlige fællesskab, der binder jer sammen

Dog er der også en helt anden ting inden for ridesporten, som der tiltrækker mange. Og her er der tale om det helt særlige fællesskab, som der opstår, når man mødes omkring hestene og kan dele den samme interesse for en så spændende hobby. Det betyder, at man inden for ridesporten kan få sig nogle venner for livet, som man kan dele alt sin viden og sin interesse med, og det kan foregå på et niveau, hvor andre, der ikke kender til hobbien, ikke kan være med. Det er således et lille lukket, men dog stadig hyggeligt fællesskab, der skabes, hvor man bare kan få lov til at nyde, hvor skønt det er at ride rundt på sin hest. Og netop derfor kan det være, at du bør invitere dit fællesskab over til en lille komsammen, hvor I har mulighed for at mødes inden for nogle andre rammer.

Sørg for god mad og lækre drinks, der kan blive jeres samtaleemner

Måske vil I så opleve nogle flere ting om jer selv og hinanden, og måske vil jeres fællesskab blomstre yderligere. Til en sådan komsammen er det ikke sikkert, at du selv gider at stå i køkkenet – men mad skal der til. Mad er nemlig noget, der er med til at skabe samtale. Og når jeres heste ikke er i nærheden, kan maden være den tryghed, der sørger for, at der ikke opstår en akavet stemning. Tag derfor et kig på dine muligheder for at få leveret en måltidskasse fra Osuma. Her har du nemlig rig mulighed for at finde den gode menu. Og lej også gerne en professionel bartender der kan sørge for en rigtig god stemning og nogle gode drinks efterhånden, som aftenen falder på.

cocktail

Nyd hinandens selskab inden for nogle andre rammer

Når du har fået helt styr på maden og på de våde varer, kan du være sikker på at din lille komsammen med dine hestevenner vil blive en stor succes, og at I vil komme til at hygge jer under nogle rammer, som måske er ukendte, men dog stadig spændende for jer. På den måde kan I bare nyde hinandens selskab.

middagsmad