ssdd22

Der er ikke noget bedre end vinden i sit hår, når man galoperer ud mod solnedgangen eller hen over Afrikas savanne. Det er nærmest idyllisk, men bag glansbilledet af dig og din hest er der en rejse at planlægge. En rejse du vil huske hele livet og et venskab som du vil holde i dit hjerte for evigt. Med en ride ferie vil du både komme tættere på dig selv, naturen og ikke mindst din nye bedste ven. Når du planlægger din rejse, bør du overveje destination og ikke mindst kigge på rejsetilbud.dk, der er fyldt med gode rejsetilbud.

Island – et eventyr

Tager du rundt på Island på hesteryg, er du garanteret en magisk oplevelse. Island er kendt for sit eventyrlige, smukke og særprægede landskab, som du kan komme helt tæt på. Der er mange tilbud om at drage på eventyr som en anden nordisk helt i følgeskab af sin ædle ganger, og det er derfor vigtigt at du gør dig dit forarbejde og får undersøgt tilbuddene, så du finder det, der passer dig bedst.
En ride rejse vil ofte vare et sted imellem 3 og 6 dage afhængig af, hvor erfaren en rytter du er. Her vil i ride i små grupper langs for eksempelvis kysten, rejse fra Gröf igennem et magisk og altid foranderligt landskab, der går fra lave til smukke, blinkende floder og åer. Typisk vil du også returnere til et hotel, så du også kan nyde en smule luksus efter det hårde ridt.

En tur til Island er dog ikke kun for ryttere og skulle du være så heldig at have en partner, der måske ikke er så glad for heste, kan de altid tage sig en god gåtur i det ellers så smukke landskab eller nyde luksussen på hotellerne.

Ride safari

Ønsker du en lidt varmere ferie, er et sted på Afrikas savanner måske noget for dig. Her kan du få en helt unik og tæt oplevelse med naturen, som du ellers ikke ville få i en jeep. Med en ride safari kan du komme helt tæt på de store fem og opleve dem i deres naturlige habitat på tæt hold uden at skræmme dem væk.

Der er forskellige ride safarier alt efter, hvor erfaren du er som rytter og du bør derfor vælge en, der svare til dit niveau. Er du en erfaren rytter kan du boltre dig på lange rideture i alle gangarter og nyde udsigten og de smukke dyr, som du kommer helt tæt på. Der er typisk gode ridestier og også god mulighed for at springe over forhindringer i naturen. Om aften kan du slappe af i sikrede telt camps eller lignende hoteller, hvor du kommer helt tæt på naturen, men samtidig kan nyde en god øl i Afrikas aftenvarme eller et dyb i svømmepølen.

Du er med en ride safari helt sikker på at få et eventyr du sent vil glemme, med massere af rideture, smukke dyr og omgivelser og dejlige hoteller som du vil huske tilbage på.