ssdd22

Har du brug for at forsøde tilværelsen og forkæle dig selv? Så brug en dag på væddeløbsbanen med alt, hvad det indebærer af påklædning, middag og spil.

Hestevæddeløb er ofte noget, vi forbinder med luksus, overklasse og store hatte. Så hvorfor ikke tage del i løjerne og blive en del af gamet? Måske bare for én dag. Vi bringer her nogle tips, hvis du skal til dit første hestevæddeløb. Inden du skal afsted, kan du på nettet finde inspiration til tøj og sko, og hvis du gerne vil spille på hestene, kan du gå ind på nogle af de mange bettingsider som for eksempel https://www.mrgreen.com/da/ og finde inspiration til, hvordan man gør. I samme ombæring kan du se oddsene på de enkelte heste. Du kan for eksempel spille på, at hesten Mustashry vinder det engelske Royal Ascot til odds 5.50, eller at Santini vinder National Hunt til odds 11.00 i november måned. Der er masser af spændende odds.

hest

Find det rette outfit frem

For de fleste kvinder er det altid skægt og tiltrækkende, når vi får lejlighed til at klæde os ekstra pænt på, og lige præcis på væddeløbsbanen er der ingen, som kigger skævt til, hvis du ser virkelig glamourøs ud. Faktisk tværtimod. På nogle væddeløbsbaner, særligt i England, kan der endda være dresscodes beskrevet på banens hjemmeside. I Danmark er reglerne ikke så skrappe, men når du nu har muligheden, kan du lige så godt prøve at ligne Vivian i Pretty Woman.

Først og fremmest er det en god idé at tage hensyn til vejret. Hvis vejret er godt og lunt, kan du tage en pæn kjole eller nederdel på og en sandal eller sko med brede hæle, så du ikke synker ned i græsset. Hvis det er køligt, eller solen bager, kan du medbringe en blazer eller et pashmina-sjal til at dække skuldrene til, når væddeløbet begynder. Husk at du ikke skal på diskotek, så lad de meget nedringede bluser og kjoler samt korte nederdele blive derhjemme.

heste

Faktisk er accessories noget af det vigtigste i forhold til mode, når du skal til væddeløb. Hatten er som nævnt en klassiker, og den må gerne være stor og iøjnefaldende. Desuden skal den helst matche kjolen, og du kan også finde et par sko og en håndtaske, der passer til, så dit look bliver gennemført.

Hvad laver man til et hestevæddeløb?

Når du ankommer til væddeløbsbanen, kan du indlede festlighederne med at tage et program ved indgangen. Selvom du ikke har nogen anelse om, hvad indholdet betyder, så ligner du i det mindste en, som ved, hvad du laver. Inden første løb går i gang, kan du gå en tur rundt og lokalisere spisesteder, barer, toiletter og finde et godt sted tæt på væddeløbsringen, så du har godt udsyn til løbet. Måske har du allerede fundet odds og bettet på de heste, du tror vinder løbet, via bettingsider hjemmefra, men ellers kan du også bruge tiden på at gøre din indsats.

Og ellers er det bare at nyde spændingen ved løbene og håbe på godt vejr hele dagen.