ssdd22

Går du meget op i ridning, og vil du gerne have råd til at få en avlshest til hestevæddeløb?  En avlshest er ofte meget dyr at anskaffe sig, og det handler dermed om at finde en måde at få råd til hesten, uden at den personlige økonomi bliver helt ruineret. Læs med her om hvilke muligheder du har. 

hesteejer

Få et ekstra job

Et ekstrajob kan være en god kilde til en højere indtægt i måneden, og denne indtægt kan bruges på mange forskellige ting ud over ens indkøb af avlshest. Hvis du selv føler, at du har lidt ekstra tid at give af, så kunne dette godt være en god mulighed for dig.

Prøv eventuelt at finde et ekstrajob, som passer godt ind i din dagligdag. Kan du eventuel få et job i rideklubben eller et andet sted, hvor du ofte befinder dig i din hverdag? Det ville så absolut være at foretrække, fordi du dermed kender miljøet og desuden alligevel ofte befinder dig der. Samtidig er der også mere mulighed for at dem, som ansætter folk på disse områder, kender dig, fordi de har set dig før.

Hvis det ikke er muligt for dig at tage et ekstra job, så kan det også være, at du kan få flere timer på dit nuværende. Prøv at spørge din chef ad om det kan lade sig gøre.

Del udgifterne med en anden

Mange hesteglade personer har ikke råd til at have deres egen hest. I stedet for deler de udgifterne med en anden, og det er også noget, du kan overveje at gøre!

Det er meget almindeligt at snakke om, at man ‘har en halvpart’ af en hest. Heste er nemlig generelt meget dyre at få råd til, og det er så langt fra alle, der kan skrabe de rette sum penge sammen til både køb og vedligeholdelse af hesten. 

skema med grafer

Investér dine penge 

At investere sine penge kan være en meget god kilde til en passiv indkomst, som igen kan bruges på mange andre ting end blot at købe en avlshest til hestevæddeløb. Du kan tag en snak med din bank for at se, om I kan finde ud af en ordning sammen. Mange danskere har valgt at investere gennem sin bank og tjener mange penge på dette.

Du kan også vælge at gå en anden vej og prøve selv at investere dine penge, hvis du har forstand på dette. Du kan eventuelt læse lidt op omkring det på nettet og se, om det er noget, du har mod på at gøre alene. Det kan være en kilde til store indtægter, men det er også nødvendigt at være lidt påpasselig, da man naturligvis også kan miste sine penge ved det.

At oddse er en anden måde at investere sine penge på, og hvis man har god forstand på det, så kan man tjene mange penge på dem. En Odds bonus kan lige præcis være det, som man har brug for, så man egentlig får råd til sin avlshest. Så længe du tjener flere penge, end du mister, så kan det at oddse endda være en rigtig god løsning.

Uanset hvilken måde, du vælger at investere dine penge på, så handler det om at finde en metode, som du kan føle dig tryg ved. Jo mere kontrol du gerne vil have over selve investeringsprocessen, jo mere behøver du også at vide omkring det.