ssdd22

Ridning er en speciel sport at dyrke og hobby at gå op i. Det er en sport, du fysisk og mentalt skal dygtiggøre dig inden for som alle andre sportsgrene. Oveni det handler om faglig og praktisk kunnen i forhold til det at passe et bestemt dyr. 

Det handler om kærlighed til heste og forståelse for dyret. Det er en hel livsstil. I artiklen her opfordres der til, at du som hestemenneske vil forkæle dig selv med en dag, der står i kærligheden til hestene og ridesportens tegn. 

Se gode anbefalinger angående, hvordan du sammen med en god ven, veninde, partner eller familiemedlem, kan opnå en herlig dag med selvforkælelse, hvor i hylder jeres kærlighed og passion for ridesporten sammen. 

ride på heste

Forkæl jer selv med en eksklusiv dag

I en hård tid, som dette år har været for det fleste med corona-nedlukninger og bare med virussens eksistens og vilkår generelt, bør man forkæle sig selv bedst muligt i ny og næ. Hylde livet og kærligheden. 

Er du et hestemenneske, der måske bruger meget af din tid på ridesport eller på at passe heste, var det måske noget at næste fridag skulle bruges på alt det skønne ved heste? Sammen med en lige så hesteglad person, du holder af.

En dag hvor I nyder, I har tiden til at nusse om jeres dyr og forkæle jer selv med god mad og lækre drinks oveni. 

Hvis I mødes tidligt, kan I starte med at gøre jeres heste rene og fine. I kan strigle dem omhyggeligt, eventuelt flette håret og pynte hestene, hvis I er til det. Nogen finder pyntningen af heste meningsløs og vil bare afsted på en ridetur. 

Mærke nærkontakten med deres kære hest med det samme, mens der fart over feltet og vind i håret. Andre kan lide begge dele. 

gør dine heste klar

Mærk, at I har noget specielt sammen

I skal selvfølgelig efterfølgende ud at ride sammen på hver jeres hest. Vis for hinanden, de tricks i eventuelt laver. Del også med hinanden, hvad der går godt og mindre godt angående jeres teknikker, hvis i dyrker ridningen. 

Udnyt, at I har sat dagen af til jer to og hestene. Rid nogle ture og nyd at være ude i den smukke natur sammen.

Få jer nogle dybe snakke. Selskab med gode mennesker, du helt oprigtig holder af, kan de færreste få nok af. 

Når dagen er slut, er det oplagt at spise en lækker middag sammen. Og hvad med en lækker martini espresso for at fuldende den gode oplevelse? 

Er vejret til det, kan I sidde udenfor og fortsat nyde af det friske udeliv. Den perfekte stemning kommer ofte i takt med at alkohol serveres, og der er ikke noget som lækre, delikate drinks.