ssdd22

Har du hest, eller opholder du dig bare ofte på en rideskole? Det kan være, at stalden eller ridehuset trænger til nye inventarer. Forandring fryder, siger man. Hvis du længe har gået og overvejet at gøre lidt ekstra ud af omgivelserne, er det måske nu, du skal gribe fat om ideen og gøre noget ved dine tanker? Nedenfor kan i læse mere om, hvordan du sætter rammerne for en hyggelig stald, ridehus eller mødested.

menneskerStart med at finde hyggen


Inden du går i gang med en forvandling, bør du først og fremmest overveje, hvad rummet trænger til. En begyndelse kan for eksempel være en klat maling, friske blomster og en solid rengøring. På den måde er du allerede god i gang og kan senere afgøre, hvilke møbler der passer til de nye omgivelser. Hvis du er omringet af heste og ikke mindst mennesker, der bruger en stor del af deres tid hos hestene – bør du finde et tema, alle kan relatere til.
En indretning bør kreeres ud fra en rød tråd, der skaber en større helhed. For at gøre omgivelserne mere hyggelige at færdes i, kan det være, at du skal forsøge at lave fællesrummet mere hyggeligt. Måske har I et rum, hvor I dagligt mødes til en snak og en kop kaffe. Hvis du har nogle billeder liggende af ryttere, stævner eller heste, kan du for eksempel overveje at hænge billederne op på væggen. Det giver allerede rummet et mere personligt udtryk.
Du kan også overveje at male væggen i en anden farve. Hvis rummet i forvejen er køligt og uden det store udtryk, kan du vælge at give væggen en varm farve. Det bidrager blandt andet til den hygge, som omgivelserne trænger til. En rideskole kan indimellem se faldefærdig og knap så hyggelig ud. Derfor er det nu, du griber bolden og giver stedet en overhaling.


Vælg de rigtige møbler – sådan gør du


Når du først har besluttet dig for det mest grundlæggende i rummet, er næste skridt at finde de rigtige inventarer. Her kommer det an på, om det er i stalden, mødelokalet eller et helt tredje rum, du vælger at indrette. Et mødelokale er altid et god rum at starte. Det er som sagt her, I mødes indimellem og socialiserer jer. Derfor bør du først og fremmest overvejet et bord. Der findes alverdens borde på markedet, der kan gøre beslutningen svær.
Hvis du gerne vil bevare det rusikke udtryk og samtidig finde et bord, der rummer mange siddepladser, bør du overveje at investere i et plankebord. Der findes alverdens plankeborde, der kan fås i mange forskellige størrelser og ikke mindst træsorter. Fælles for de fleste er, at de sikrer en lang holdbarhed og er ekstra slidstærke. Hvi du ønsker et plankebord i ekstra høj kvalitet, kan du for eksempel overveje et i azobetræ. Fordelen ved netop den træsort er, at bordet er ekstra slidstærkt, fordi træet er robust.

DesignSæt dig eget præg


Azobetæ er en træsort, der netop egner sig perfekt til borde, der er lange og rummer mange siddepladser. En klar fordel for dig, der skal indrette et mødelokale på en rideskole. Et langt bord kan nemlig være med til at samle alle, der ønsker at bidrage til det sociale. Derudover redder et sådant bord op til mange gode aftener, spisninger og hygge. 

Fordelen ved at vælge et plankebord, er, at du selv kan sætte dit præg på bordet, alt efter hvilken stil, du ønsker at give rummet. Her kan du selv vælge bordkonstruktion og trævarianter, som du kan læse meget mere om her https://plankebord.dk/azobetrae-planker/. Når du først har fundet det rette bord, er næste skridt bare at finde stole, der kan samle rideskolens ryttere og besøgende.