ssdd22

Mangler du en gaveidé til din hesteglade ven eller veninde? Det ville være oplagt at købe noget rideudstyr, men dette kan virke lidt forudsigeligt. Derfor kunne det være en god idé at tænke i andre baner. Du kunne eksempelvis købe noget nyt makeup, så din veninde kan se godt ud, når hun ikke er på ridebanen? Hvis man har heste kan man nemt glemme selvforkælelse. Hestene tager nemlig meget af fritiden, så der er sjældent et stille øjeblik, hvor man bare kan fokusere på sig selv. 

Hund

Makeup og selvforkælelse 

Der er nemlig ikke meget tid til selvforkælelse, når man har heste. Der er altid pligter som skal ordnes, og problemer som skal løses. Derfor har din veninde fortjent noget makeup, som hun kan eksperimentere med i sin fritid. Nyt makeup åbner op for mange muligheder. Man kan eksperimentere og lege med farverne, hvis man har en god samling af makeup. Hvis man blot har en enkelt læbestift og to øjenskygger at vælge imellem, bliver makeuppen ikke særlig varieret. Derfor kan det være smart at have en god samling af makeup, så man har noget at vælge imellem. Hvis du vil forkæle din veninde med noget lækkert makeup, bør du kigge på Chekos.

Køb udstyr til de andre kæledyr

Når man har heste kan man godt komme til at glemme de andre dyr lidt. Hestene optager nemlig alt ens tid, så derfor er der ikke meget overskud til hunden og katten. Derfor bør du købe noget udstyr til din ven eller venindes andre kæledyr. Så bliver de nemlig ikke overset i den travle hverdag. Du kan købe noget lækkert nyt legetøj til hunden fra mærket Hunter på Canem.dk. Eller måske en pool til hunden, så de ikke bliver overophedede om sommeren? Du kan finde pools og legetøj med kølende effekt til sommeren, på Canem

Sommerhus

Oplevelser

Er din ven eller veninde altid ude på ridebanen? Så kunne det måske være godt for hende at komme ud og se noget nyt. Derfor bør du arrangere en oplevelse, som i kan tage på sammen. Du kunne arrangere en tur i sommerhus? Eller måske en tur til en af Danmarks smukke øer? Der er mange muligheder. Det gode ved at arrangere en oplevelse er, at din ven får en oplevelse for livet. Hvis du blot køber en genstand kan man hurtigt glemme alt om den. Oplevelser vil altid vende tilbage i minderne. Derfor bør du arrangere en oplevelse med det samme.