ssdd22

Når hele familien – eller dele af familien – er hesteinteresserede. Kan du ikke undgå at få en masse viden om hestene ind under huden. 

Du ved, hvilke heste der ser godt ud i forhold til deres form, hvilke der er værd at opdrætte, og hvordan man passer dem.

Den viden er utrolig rig og kan blive penge værd. Du har nemlig et forspring på mange andre, der oddser på nettet. Men du kan også tjene en god gevinst på selv at investere i en hest.

Hestefamilie

Mange timer i stalden giver pote

De mange og til tider lange timer i stalden går ikke bare med at trille tommelfingre, når dit barn eller de andre ridder. Tiden går med al mulig snak, løst og fast.

Den går selvfølgelig også på heste og ryttere – for det er nu engang det, I ser på. Det er derfor helt naturligt, at du har opsnappet dig en del viden om, hvordan man kan kende en god rytter og en god hest. 

Efter mange ridestævner og træningstimer kan du se, hvilke der er stærke og har gode chancer for at vinde, og hvilke der nok kommer hjem uden medaljer. Man kan ikke lade være med at gætte på, hvem vinderen er den dag.

Omsæt din viden til kolde kontanter

Det giver altsammen sig selv, at du har tilnærmet dig noget erfaring om heste, ryttere, vindere og tabere. Det giver derimod ikke sig selv, at du kan omsætte den viden til kontanter.

Du kan spille på forskellige heste og andet på Oddstips.io. Du har et helt specielt øje for, hvem der kunne vinde og hvem der ikke kan, medmindre du har sovet til alle de stævner.

Derfor kunne det være en ide at logge ind og se, hvad der er af muligheder for dig.

Ridning

Overvej en hesteinvestering

En anden måde, du kan omsætte din hesteviden på, er ved at købe dig en hest. Du betaler allerede en god del for den hest, der bliver brugt, når dine børn ridder. 

Hvorfor ikke købe en hest selv, der kan være mange penge at hente, hvis det bliver gjort ordentligt. Vi hører alle sammen, om det idealiserede tilfælde, hvor der købes en hest, når børnene er små, og når de så er store, er hesten det samme og penge værd. Vupti så har du en stor og god gevinst. Det kunne være en mulighed – undersøg det hellere, før det er for sent.