ssdd22

Hvis du er en passioneret rytter, så bruger du nok uforholdsvis meget tid på alt det, der har med heste at gøre. Sådan en passion tager jo meget tid, så derfor kan det være lidt af en opgave at få tid til ret meget andet.

Dit arbejde og din familie skal jo have sin bid af kagen, og derefter er der ikke meget tid tilovers til øvrige aktiviteter. Men hvis du nu også har andre interesser og hobbyer, så må du lægge en nøje plan, hvis du skal lykkes med også at beskæftige dig med dem.

Gaming

Læg en ugeplan

Det er måske ikke så lystpræget det der med at lægge planer for ugens aktiviteter. Men hvis du skal få lidt tid til dine øvrige interesser, så er det nødvendigt.

Måske er det sådan, at du primært rider om eftermiddagen og i weekenden. Det vil sige, at du har tid til noget andet om aftenen. Hvis du for eksempel har stor interesse for gaming og streaming af gaming, så kunne det jo fint foregå om aftenen. For at få det optimale ud af det, når du endelig tager dig tid til det, så bør du ofre et godt kamera til streaming af gaming på det. Det øger kvaliteten betragteligt, og du risikerer ikke, at kameraet pludselig står af.

Du kan jo planlægge, hvilke dage om ugen du skal afsætte tid til den hobby.

Kød

Slå to fluer med ét smæk

Nogle gange kan man faktisk lave to ting på én gang. Hvis du nu har avanceret madlavning som en af dine hobbyer, så behøver det jo ikke at foregå på et bestemt tidspunkt i løbet af ugen. Det kan sagtens ske på en helt almindelig hverdag, hvor du giver dig lidt mere tid til at lave et lækkert måltid mad.

Der er ikke noget som helst i vejen for, at du tilbereder noget mad i en sous vide på en helt almindelig onsdag. Er madlavning en af dine hobbyer, så kan det sagtens være fleksibelt, hvornår du hygger dig med det. 

Det er måske ikke helt så nemt at kombinere flere interesser, men i nogle tilfælde kan det fint lade sig gøre.