ssdd22

Der kan være mange årsager til, at du skal flytte din hest fra a til b. Måske skal du have din hest med ud til et stævne. Måske skal den til en specialdyrelæge. Måske skal den blot ud og have nyt græs under hovene. Ligegyldig hvad dit formål er, skal der være tjek på transporten. Når et så stort dyr skal flyttes, kan der nemlig gå mange ting galt. I sidste ende kan din hest komme til skade, og det er der ingen, der er interesseret i. Hesten er et prægtigt dyr, men det kræver forberedelse at flytte rundt på det.

forberedelse

Forbered dig

Ligegyldig hvad du skal her i livet, er der større sandsynlighed for succes, såfremt du laver noget forberedelse. Transport af din hest er naturligvis ingen undtagelse. Om du har kørt med din hest hundrede gange, eller det er første gang, så betaler det sig at sætte sig ned og tænkte processen igennem. 

En af de ting, du kan gøre, er at snakke med andre, der er mere vant til at køre med heste selv. Det er aldrig en skam at henvende sig til folk, der ved mere end én selv. Det kan du faktisk lære enormt meget af. Ikke kun, når det gælder hestetransport, men faktisk i alle livets henseender. Vi kan ikke vide alt som mennesker, og vi kan ikke være gode til alt. Derfor er det vigtig, at vi er åbne overfor at modtage viden fra andre mennesker og naturligvis samtidig forholde os kritisk til det.

Vær på forkant med katastrofen

Om du skal pakke til en tur i Zoologisk have eller forberede transporten af din kære hest, er der en del, der kan gå galt. Den bedste måde at imødegå dette er ikke at vende det blinde øje til, tværtimod. Faktisk er det meget bedre at tænke på alle de ting, der kan gå galt. Forestil dig det værst mulige scenarie på den værste dag, hvor alt bare gå galt. Når du har gjort det, har du også en klar ide om, hvad du skal forberede dig på. 

Når du har forberedt dig, er det jo ofte sådan med karastrofer, at de udebliver. Det bliver jo kun regnvejr, når du har glemt regnjakken. Det er klart.

bil-chauffoer

Hav professionel hjælp i baglommen

Selvom forberedelse kan tage dig et rigtig langt stykke af vejen, går der jo nogle gange noget galt. Det gør der jo altid. 

En af de ting, der bare ikke må ske, er hvis din bil går i baglås, eller din bil på en anden måde ikke kan låses op. Hvis bilen er låst fast, har du ikke mulighed for at føre din hest til den rette destination. Dette kan gøre den urolig og måske endda skabe postyr. 

Hvis du vil se nærmere på en autolåsesmed København, kan du trykke på linket. Du kan også se mere her, hvis du gerne vil være på forkant med en af de store katastrofer, der bestemt ikke er sjov at stå i, når hestetransporten finder sted.