ssdd22

Ridning er en skøn sport og fritidsaktivitet, der både er en god form for motion, og en dejlig måde at være udendørs. Men det er ingen hemmelighed, at ridning også kan være ganske dyrt, og er en større økonomisk udfordring for nogen mere end andre.
Læs med her for at få nogle tips til, hvordan du bedre kan få råd til ridning.

Suppler med et fritidsjob

Det første du kan overveje, er at finde et fritidsjob. Det kan eventuelt bare være et par timer om ugen, hvor du laver noget i dit lokalområde. Du kan for eksempel hjælpe dine naboer med at passe deres husdyr, måske du kan undervise børn og unge i et sprog eller et instrument? Kig også gerne efter, om nogen butikker søger en ekstra hånd med et stykke arbejde.

Du kan også prøve at høre din rideskole, om de mangler hjælp til noget, og er villig til at betale dig lidt for det. Hvis du er god til ridning, kan du også overveje om du kan tjene penge på at lære det videre til andre – for eksempel gennem undervisning eller ved at skrive om det på en blog eller i artikler.

Overvej om du kan investere

Hvis du allerede har et fritidsjob, eller måske gerne vil have andre indtægtskilder, så kan du overveje at investere. Det behøver ikke være så besværligt og højpandet, som det måske ofte kommer til at lyde med aktiemarkedet.

Penge_til_ridning_investering

Hvis du ikke er til aktiehandel, kan du for eksempel prøve det, der kaldes crowdlending. Som ordet antyder, så er det en investeringsform, der kort fortalt drejer sig om at låne penge til andre. Du kan se det lidt som, at du agere bank for andre. Du tjener derfor også typisk dit afkast (din fortjeneste) på renter, som andre betalere dig for at låne dine penge.

Sidst men ikke mindst kan du også investere i ejendomme – eventuelt gennem en anden virksomhed, der ejer ejendomme. På disse ovennævnte måder kan du begynde i det små med investeringer, men forhåbentlig over tid opnå gode afkast, der kan supplere dækningen af dine omkostninger i forbindelse med ridning.

Tænk over, hvilket udstyr du køber

En sidste ting, som bestemt er værd at nævne, er at du også kan prøve at tænke mere over, hvilket udstyr du anskaffer dig til din ridning.

Måske behøver det hele ikke være af allerhøjeste kvalitet (som ofte også er det dyreste). Prøv derfor at gå dit udstyr igennem, og se om du kan købe noget billigere fremadrettet. Hvis du har flere af en type udstyr, som du ikke bruger, kan du også overveje at sælge dette og på den måde tjene lidt ekstra.

Penge_til_ridning_rideudstyr

 

Overvej også, om alt dit udstyr behøver være spritnyt, når du anskaffer det. Tænk gerne over, om du kan købe noget af det brugt – enten gennem andre, du kender gennem sporten, eller måske på Den Blå Avis eller andre online markedspladser.
Som du kan se, er der masser af muligheder for at få flere penge til din skønne sport!