ssdd22

Hvis man sidder og brænder for at skrive om heste, så er det bare med at starte sin egen hjemmeside og komme i gang. Hvorfor nøjes med at kigge på andres sider om heste, hvis man kan lave sin egen? Det kan være, at man har nogle råd, som man gerne vil give videre? Der er ingen grund til at lade det vente. 

Person på computer

Brug hjemmesiden til alt

Man har uendelige muligheder at vælge imellem, hvis man gerne vil i gang med at skrive om heste. Måske har man sin egen hest derhjemme, som man gerne vil vise frem? Eller det kan være, at man har nogle tips og tricks, når det ankommer heste, som man gerne vil fortælle til andre heste-entusiaster? 

Det er for det meste lige meget, hvad man vil skrive om. Det vigtigste er som regel, at man husker at bruge sin nye hjemmeside. Det er nemlig ikke så sjovt for nye besøgende at åbne en side, der er tom. Så man kan sagtens skrive om det, man selv synes er relevant. Og læg gerne billeder ud, hvis det er ønsket. 

Man kan vælge at følge en skabelon, når man laver sin hjemmeside, eller man kan vælge at gøre det lidt mere frit. Det kan være, at man hellere vil bruge sin hjemmeside som en slags blog, hvor man skriver om sin dagligdag blandt hestene. Det er helt lige meget så længe, man husker at skrive et par indlæg. 

Hjælp andre godt på vej

Man kan sagtens bruge sin nye hjemmeside til at belære andre om heste. Der er trods alt altid nogle, der lige er begyndt med at ride eller lignende. Det kan være en god idé at fortælle andre, hvilket udstyr der er bedst at bruge, hvis man er ny. Eller hvordan man passer en hest ordentligt. 

For at gøre det nemmere for læseren, kan man også vælge at sætte det overskueligt op. Man kan lave sine egne lister over forskellige emner eller sætte videoer ind, hvor man viser, hvordan man gør diverse ting. Det kunne blandt andet være, hvordan man bedst renser hovene på en hest.  

Man kan også lave en liste over de 5 bedste hjelme eller ridestøvler. Eller de 10 bedste steder at ride med sin hest. Man har uendelige muligheder, men hvis man har brug for lidt inspiration til at skrive lister, så kan man få inspiration her for at se, hvad andre har gjort. 

Lille pige ridder på hest

Tænk gerne ud af boksen

Man kan selvfølgelig også vælge at bruge sin hjemmeside om heste på andre ting. Man kan blandt andet prøve at sælge ridetimer til børn, hvis man har muligheden for det. Eller man kan bruge hjemmesiden til at sælge udstyr, som man ikke længere selv kan bruge. Det kan sagtens være, at andre kan bruge det. 

Det kan også være, at man hellere vil stille sig frem og forklare tingene selv. Det er nemlig også muligt at lave en video-blog, hvor man selv sidder foran kameraet og snakker i stedet for at skrive et indlæg.