ssdd22

Ridesporten og det at have hest er en dyr interesse uanset hvilken disciplin du dyrker der indenfor. Dressur, ridebanespringning, military – det koster alt sammen penge.

For mange er dette måske ikke et problem, og for nogen er det kun engang i mellem. Vi har alle forskellige økonomier, så det giver mening, at vi alle har forskellige muligheder for at betale for vores interesser. 

Hvis du af og til synes, at du ikke helt har penge nok til at betale for udstyret, eller du gerne vil købe en hest, men ikke har pengene til det, så kan du læse videre her og få nogle tips og tricks. 

hest_og_sadel

Tag et lån

Den oplagte mulighed, når du ikke har penge til noget, er selvfølgelig at tage et lån. Det er vigtigt at være forsigtig og tænke grundigt over muligheder inden, du begynder at kaste dig ud i at låne penge, da det ikke altid er lidt nemt at navigere rundt i den verden.

Hvis du mangler penge nu og her, er det muligt at låne penge og få svar med det samme, så du ikke skal vente længe på at finde ud, hvorvidt du kan bruge pengene eller ej. Ved denne type lån skal du dog være opmærksom på, at renten ofte er højere end ved for eksempel et banklån. 

Hvis det er en stor investering, som for eksempel en hest du vil ud og købe, så er banklånet måske den rettet løsning, men det er noget, du skal vurdere sammen med din bank.

Lån penge i dag, hvis ikke du ønsker at tage et banklån. Hvis du skal bruge pengene hurtigt, kan dette netop være grunden til at vælge et kviklån over et banklån.

kontanter

Spar op og tjen mere

Måske har du en indre diskussion. Skal du forsøge dig med mulighed A – lån penge svar med det samme – Eller mulighed B – opsparing.
En løsning der tager længere tid, er at spare pengene op. Åben en bankkonto, hvor du hver måned indfører et beløb, som senere kan bruge på din interesse. Dette er selvfølgelig kun muligt, hvis du har et lille overskud i din økonomi, der tillader dig ikke at bruge hele din lønseddel i løbet af måneden.

Hvis ikke dette er tilfældet, så kan det være en god ide at sælge ud af de ting, som allerede har, men ikke længere bruger. Har du for eksempel noget gammelt rideudstyr, som du ikke længere bruger, så kan du sælge det og bruge pengene på noget nyt.

Dette gælder selvfølgelig ikke kun for rideudstyr, men for alle de gamle ting, du har rundt omkring i huset, der ikke længere har et formål og blot står og samler støv.

I forlængelse af dette kan du også købe rigtig mange ting brugt og på den måde spare en masse penge der. På Facebook er der mange, der sælger deres gamle rideudstyr, så hvis ikke du udelukkende vil have nyt, nyt, nyt, så er det måske en mulighed for dig.