ssdd22

Hvis ridning er noget, som enten du eller dit barn bruger rigtig meget tid på, så er det selvfølgelig helt naturligt, at det har en ret prominent rolle i jeres hjem og indretningen af dette. Det gør sig gældende af både praktiske og æstetiske grunde.

 

Først og fremmest giver det ganske enkelt mening at indrette sit hjem, så det man bruger sin tid på fylder. Derfor bør hjemmet derfor have plads til ride udstyr og mulighed for, at man kan smide sin beskidte ridestøvler et sted efter en lang og hård dag. Derudover kan indretningen, som nævnt før, også sagtens have nogle æstetiske bevæggrunde. Det er ganske naturligt, at ens hobbyer også skinner igennem, når man indretter sit hjem.

Praktisk indretning

Det vigtigste er dog det praktiske, og hvis man kan mærke, at man begynder at bruge mere og mere tid på ridning, bør man overveje i hvor høj grad, man skal til at indrette sit hjem efter det. Det er nemlig slet ikke så omfattende, som det lyder.

hest

 

Først og fremmest handler det selvfølgelig om, at I har nem og praktisk adgang til alt det ride udstyr, I bruger ofte. I kan med fordel indrette et skab med alt dette, der står i entreen sammen med alt jeres overtøj og jeres sko. Så er det nemlig nemt at tage det, man skal bruge, med ud, når man alligevel er på vej ud ad døren. Mange har allerede et skab i entreen, som i hvert fald delvist kan ombygges til at huse noget ride udstyr.

Hav styr på udstyret

Ellers kan man også sagtens købe løse skabe og sætte dem et sted, hvor det giver mening i entreen. Hvis det skal blive en fast del af indretningen, er det dog vigtigt, at det ikke bliver en lappeløsning, som skærer i øjet hver eneste gang man kaster et blik på entreen. Sørg i stedet for, at det faktisk er et skab, der passer ind stilmæssigt, og at der er plads til det, hvor i placerer det. Desuden er det en stor fordel, hvis der er magnetlukning på skabslågerne, så de ikke står åbne og flagrer halvdelen af tiden, fordi man har glemt at lukke dem helt i.

dyrehjem

 

Selv hvis det originale skab ikke er udstyret med den slags, kan man sagtens indrette det med det. Det kræver bare, at man anskaffer sig et par af dem, man kalder magneter til påskruning såsom disse fra Brisingi. Det er ganske enkelt magneter med et undersænket hul i midten, der derfor har plads til en skrue. De er hverken særlig høje eller brede, og med det undersænkede hul betyder der, at de nemt kan gemmes i træet i for eksempel et skab. På den måde har du indrettet både pænt og praktisk, og du har taget hensyn til noget af det, der fylder i hjemmet.