ssdd22

Hvis du er et rigtigt hestemenneske, så er hestene noget af det, der fylder mest i dit liv. Ridesporten er nemlig en helt særlig hobby. Mens andre mennesker dyrker sport for motion og sjov, så rider langt de fleste også af kærlighed til hestene og for samværet med dyrene.

Derfor kan du tilbringe time på time i stalden sammen med dine firbenede venner. Du tager ikke kun derhen for at ride. Du tager også derhen for at gøre rent, strigle hestene, sørge for foder og udstyr og meget mere. Det er skønt – men det stjæler de timer, som du ellers kunne tilbringe derhjemme.

to ryttere på heste

Bring hestene til dig

Derfor har du sikkert gået længe og drømt om at gøre det muligt at bringe dine heste hjem til dig. Det er der nemlig rigtig mange fordele ved. For det første er du tættere på, og kan derfor bedre balancere tiden mellem heste og hjemmeliv.

For det andet har du selv styr på, hvordan dine heste er opstaldet og har det. Når du lejer en staldplads hos andre, så skal du stole på, at de behandler hestene lige så godt, som du selv ville gøre det. Når du har hestene lige ved siden af, kan du altid holde godt øje med dem.

Det vigtigste er stalden

Men hvordan kommer du så lige i gang med at skabe en mulighed for at få dine heste hjem i stald? For det første skal du selvfølgelig have økonomien på plads. Du er nemlig nødt til at bygge en stald og tilsvarende faciliteter, så hestene har et sted at være.

Er der grønt lys økonomisk, så skal du i gang med alt det praktiske. Og her kan du sagtens selv stå for at planlægge og eksekvere byggeriet med hjælp fra dygtige fagfolk. Her kan du også sørge for at holde priserne lidt nede. Det kan du finde tips og tricks til på byg-til-lavpris.dk

kvinde-i-stald

Skab et godt miljø

Men de fysiske rammer er én ting. Noget andet er at skabe et miljø, som hestene kan trives i. stalden kan nemlig være nok så moderne og flot, hvis ikke dyrene i den har det godt. Og her handler det om mange forskellige parametre i hestenes liv.

Du skal sørge for, at de har et godt sted at boltre sig udendørs. Både når du selv rider på dem, og når du lukker dem på græs. Du skal også tænke lidt over deres mad – der findes mange typer af hestefoder, og du ønsker selvfølgelig, at dine heste er raske og friske. Du kan også overveje, om du skal hyre hjælp. Har du mange heste, kan det være svært at nå det hele – og her kan en staldhjælp være en stor fordel.