ssdd22

Når sommeren så småt går på hæld, og efterårets blæsende og regnfulde vejr sætter ind, er der ofte brug for et par opgraderinger af hesteudstyret. Det er nemlig sagtens muligt at fortsætte med det aktive liv med hest, selvom vejret ændrer sig. Har man blot det rigtige udstyr, er der ikke meget i vejen for, at man også kan ride ud, når kalenderen skriver efterår eller vinter.

Læs blot med her, og find ud af, hvordan du og din hest kan blive helt klar til at få mest muligt ud af den kolde årstid. 

Kvinde med hest

Hav det rigtige udstyr i hus

Når det er koldt udenfor, og vinden rusker i træerne, har man måske lyst til at sidde i sofaen under et bjerg af tæpper med en varm kop kakao og en god serie i fjernsynet. Men faktisk så behøves vejret ikke at være en undskyldning for ikke at komme ud i stalden og op på hesteryg.

Du har sikkert også stødt på ordsproget ”Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning”. Dette gør sig også gældende, når det kommer til det aktive liv med hest. Ja, der er nemlig ikke noget i vejen for at bevæge sig ud på hesteryg, selvom der ikke er højt solskin, hvis bare man er klædt rigtigt på.

Dette gælder selvfølgelig både dig og din hest. Der er nemlig ikke meget ved at være en tur udendørs på resteryg, hvis man fryser undervejs. Sørg derfor for at have det rigtige udstyr i hus til både dig og din hest. Så kan du nemlig komme ud og ride, selvom vejret ikke arter sig, som man kunne ønske. 

Det er nemt at få råd til det nye udstyr

Selvom kontoen måske er halvtom, kan man stadig godt få råd til det nye udstyr, som er nødvendigt for at kunne komme ud og nyde efterår og vinter på hesteryg. Hvordan det? Med et nemt lån er der ikke noget i vejen! Det at optage et lån er nemlig slet ikke så farligt, som nogle mennesker desværre får det til at lyde. 

Nej, i virkeligheden er det at optage et lån bare en let måde, hvorpå man kan få råd til noget nu, som man ellers skulle have ventet med at købe. Er du ikke helt overbevist endnu, kan du eventuelt tjekke hjemmesiden kviklanet.dk ud, og se hvor let det faktisk er at få råd til det nyeste ride udstyr, som kan få dig og din hest godt igennem vinterhalvåret. 

Hest i sne

Hvilket udstyr har man brug for?

Hvilket udstyr er det så lige, at man har brug for, for at kunne komme ud i efterårs- og vintervejret? Man får selvfølgelig varmen af at være på hesteryg, men alligevel kan det være godt med et ekstra varmt lag tøj på. Lover vejrudsigten regn, kan det også godt være en god idé med regntøj til både dig og din hest. Det er i hvert fald meget nemmere at holde varmen, når man ikke samtidig er gennemblødt! Med dette udstyr vil du kunne få noget ud af den kolde årstid på hesteryg.