ssdd22

Når man har noget man går op i er der ingen skam i at bruge rigtig lang tid på dette. Det kan af og til ske, at man ønsker at bruge al sin tid på en enkelt ting. Som voksen kan det være lidt svært da man også skal passe et arbejde og tjene nogle penge. Hvis man derimod ønsker at bruge tid med heste når man er barn kan det være en god ide. Hvis man er vild med heste kan det være en fantastisk følelse at bruge tid på at gå rundt med dem og strigle dem og lignende. Derfor er der ingen skam i at bruge lang tid på det. Vær dog altid opmærksom på, at det kan være dyrt at have hest. Derfor må man også acceptere det, hvis man får at vide af ens forældre, at man ikke har råd til at få sin egen hest. At gå til ridning kan i sig selv være en skøn ting da man også kan snakke med andre der er vilde med heste.

heste

Nyd dit eget selskab

Hvis du er meget ekstrovert kan det sagtens være, at du slet ikke kan holde ud at være alene. Går du til ridning er det udelukkende de øjeblikke du bruger med de andre, som du kan lide. Du ser frem til at komme i skole fordi, det betyder, at du kan snakke med de andre elever. Du hader når skoledagen er slut da det betyder, at du skal hjem og være alene. Der findes dog også en helt anden type, nemlig den introverte. Denne type er ikke så meget for at være sammen med folk hele tiden. Det kræver meget energi og derfor er det vigtigt, at man også værner om sin alenetid.

Man kan være alene på mange måder. Der er nogle der går ud og bruger tid sammen med deres hest. De strigler den og rider rundt på den. Der er dog også dem, der bedre kan lide at give sig selv fysisk nydelse. Det kan man gøre ved hjælp af en mini vibrator. Det er et godt redskab, hvis man ønsker nydelse. Desuden er det et godt redskab, hvis man ønsker at kende sin krop bedre.

heste på engen

Hav det sjovt med din kæreste

Har du en kæreste kan du sikker godt lide at være i vedkommendes selskab. Uanset om du er ekstrovert eller introvert kan du nyde din kærestes selskab. Det kan være, at I endda snakker om at få børn. Her bør du dog også tænke på, at det skal være fordi, at I vil og ikke fordi I føler jer pressede. Der er mange der prøver at påvirke danskere til at få flere børn. Det er ikke en god ting da det kan gøre, at folk får børn selvom de ikke ønsker det.