ssdd22

Alarmer er blevet populære i mange hjem, og et alarmsystem virker lige så godt i din stald som derhjemme.

Desværre er stalde også blevet et populært mål for indbrudstyve. De har opdaget værdien af vores sadler, trense og andet heste udstyr som vi opbevarer i vores stalde. Det er ting som der ofte mangler serienummer og derfor er nemme at sælge videre på f.eks. den blå avis. Af denne anledning kan det være en god idé at investere i et godt alarmsystem.

Dog viser undersøgelser, at alarmen alene ikke afskrækker tyve fra at begå indbrud. Derfor er det også en god ide at kombinere dette med sikring af døre, og vinduer og gode indbrudssikre låse. Dette kan en låsesmed hjælpe med. Denne låsesmed i Charlottenlund er klar på at køre ud når det gælder, og installere både stærke låse og alarmsystemer til din stald.

Under alle omstændigheder er det vigtigt at sætte sig ind i forskellige typer af alarmer, før det skal tages en beslutning

Grundlæggende findes der disse typer af alarmsystemer:

  •       Alarmsystemer, der er forbundet til en vagtcentral, og derfor tilkalder vagtpersonale, der kan stoppe et indbrud personligt. Og holde øje. Dette er dog mange gange dyrt at benytte sig af da det kræver et månedsabonnement.
  •       Lokal alarm, som støjer inde og/eller ude og får måske dine naboer til at reagere hvis de ikke bor for langt væk. Eller så gør det tyven nervøs og bange at denne så at han giver op på indbruddet. Denne type af alarm er ikke tilsluttet en alarmcentral og kræver ikke et månedsabonnement.
  •       Lokal alarm, denne alarm kan også støje højt og oveni tilkalde dig eller dine naboer på sms, dette kan skræmme tyven væk og i kan lukke eventuelt opbrudte vinduer og døre til. Dette kan føles lidt farligt for de der ikke har det største gå på mod, da man risikerer at møde en indbrudstyv personligt.

Markedet for tyverialarmer er mangfoldigt. Der findes virkelig mange typer, og hvis du beslutter dig for at installere en alarm, bør du overveje, hvad du har brug for, før du køber den. At søge vejledning af en elektriker eller låsesmed som f.eks. Norh Sikring, der har en AIA (Automatisk Indbruds-Alarm-anlæg) eksamen kan være en stor fordel.