ssdd22

Det kan godt være umådeligt stressende at skulle gøre sig klar til et ridestævne. Der er jo så mange ting, man skal huske på at have med og gøre inden da! Og så er det rent psykisk også ret stressende, fordi man netop skal sørge for, at man selv er mentalt klar til det store ridestævne. 

Af de grunde har vi i denne artikel derfor samlet nogle hurtige og gode tricks, som du kan bruge, når du skal gøre dig klar til et ridestævne. Så se med her, hvis du godt kunne bruge nogle ekstra tips og tricks.

rytter

Print al vigtig information ud

Ved enhver store former for events er der en del information, som man skal huske på når man er deltager. Meget ofte bliver denne information sendt ud til dig enten på mail, eller så er det noget, du kan læse dig til på deres hjemmeside. Måske du endda får noget udleveret ovre i rideklubben?

Uanset hvor du finder denne information fra, så er det altid en god ide at have det hele printet ud og samlet et sted – på den måde har du altid et sted du kan finde den relevante information både før og under selve stævnet. 

Det kan godt blive til en hel del sider, du skal have printet ud. Hvis du har brug for lidt ekstra blæk, så kan du jo benytte gode og pålidelige toner. Med dem kan du hurtigt få sendt noget godt blæk hjem, så du hurtigt kan få printet løs igen. 

Forbered dig til selve køreturen

Ofte ligger et sådant ridestævne ret langt væk fra der, hvor man bor. Og det betyder altså, at man skal ud på lidt af en køretur, før man når frem til sit bestemmelsessted. 

Hvis det er sådan det slår til med dig, så sørg for at du ikke kun er godt forberedt på selve ridestævnet men også selve køreturen derhen. 

Sørg for eksempel for at du har gode snacks med i bilen og masser af vand liggende – og sørg nu for at der også kommer nogle lidt sunde snacks med i bilen og det ikke bare bliver sukker og salt det hele.

Det er samtidig også en god ide at have en lader med til bilen, hvis du kører rundt i en elbil. Det ville jo ikke være så sjovt at gå i stå midt ude på bøhlandet med hesten omme bagi og en bil, der nægter at rykke sig længere. 

Sørg derfor at lade op i god tid hjemmefra eller et andet sted med en bil lader fra Easee.

kaeledyr

Underholdning når du venter

Der vil komme til at være mange stunder både før og under ridestævnet, hvor du ikke vil komme til at gøre meget andet end at vente. Det er nemt at lade sig rive med af sine følelser under sådanne stunder og begynde at bekymre sig over, hvordan ens optrædelse til ridestævnet kommer til at foregå.

For at undgå at stresse dig selv alt for meget og føre dig unødvendige bekymringer, så er det en god ide at forsøge at distrahere dig selv så meget som muligt. Du kan for eksempel begynde at søge på nettet efter sjove fakta, som for eksempel Hvor længe er en kat gravid? Eller hvor mange timer væk i rumskib ligger månen egentlig?

Hvis det ikke virker, kan du også downloade et spil til din mobil og sidde og spille løs på den, når du kan mærke at nerverne er ved at overvinde dig. 

Husk dog at købe en ekstra power bank med til mobilen hvis du gør dette! Sådan nogle spil er de rene strømslugere.