ssdd22

Har du selv hest, ved du hvor meget, den betyder for dig. En ridetur kan nemlig være guld værd. Men det er mere end bare en tur på hest. Det handler om båndet mellem dig og din hest. Og det er et frirum, mange ikke forstår. Dog er dette egentlig også lige meget. For der er ingen, der behøver at forstå noget som helst. Nogle elsker fodbold og gaming, mens andre elsker tiden med sin hest. Vi er heldigvis alle forskellige, og det skal der jo være plads til. 

vin

Der skal også være plads til andre ting i livet

Selvom du måske elsker tiden med din hest over alt andet, skal der også være plads til andre ting. Hvad end det så er en tur i biografen med vennerne eller måske en omgang vinsmagning. At tage til vinsmagning, er eksempelvis en super sjov og hyggelig måde at spendere tiden på. Det er selvfølgelig ikke noget, de fleste gør særlig ofte. Men alligevel er det bare en skøn oplevelse. Prøv vinsmagning i København. Det er et sted, hvor man slapper fuldstændig af, og prøver forskellig slags vin sammen med venner eller familie. Det bliver sådanset ikke meget mere hyggeligt. 

Når du har noget i livet, du virkelig nyder, er det ofte noget, du ikke bruger flere timer på om dagen. For det gør hurtigt, at du ikke nyder det lige så meget. Typisk kommer arbejde, skole og forhold i vejen. Så når du endelig får tid til det, du bare elsker, er det fantastisk. For eksempel ridning. Du tænker måske, at du sagtens kunne tilbringe fem timer om dagen med din hest. Men på et eller andet tidspunkt, bliver det måske bare en hverdagsting. Så er det federe, virkelig at nyde det, når chancen byder sig. For nogle kan det være ganske befriende at ride en tur efter en hård dag. For andre er det bare forholdet med hesten, der betyder noget, og ikke så meget rideturen. 

kvinde på hest

At have hest kræver en del arbejde

Ligesom det kræver arbejde at have hund, kræver det ligeledes en indsats at have hest. Det er trods alt et levende væsen, der er ganske intelligent. Samtidig kræver heste motion og mad. Nogle vælger at få sin hest passet, mens andre klarer det meste selv. Har du både skole og arbejde, er det måske oplagt at få din hest passet. Men dem der har tiden, foretrækker at bruge den på hesten. Og det er jo skønt.

At have hest, er en fed hobby. Ikke alene gør det dig meget ansvarlig, du holder dig også i gang. For at ride på en hest, kræver lidt. Det vil sige, at du blandt andet får trænet lårene igennem. For nogle er det nærmest terapeutisk at have hest. De taler med hesten, og føler, at de har et specielt bånd sammen. Hvilket man da også må sige, at de fleste hesteejere har. Man har jo hest, fordi man elsker dyret – og netop det leder til fantastiske bånd mellem hest og ejer. Går du selv og overvejer, om du vil have hest? Så kan du jo prøve at undersøge det med ridetimer eller lignende. Så skal du nok finde ud af, om du kan lide heste eller ej.