ssdd22

Cykelferien har længe været en undervurderet måde at holde ferie på. Mange føler umiddelbart at det kan være for hårdt og direkte kedeligt at cykle hele dagen. Men hvis man enten ejer eller lejer en rigtig god, komfortabel cykel og kombinerer selve cykelferien med sjove aktiviteter, kan det være en af de bedste (og billigste!) ferieoplevelser nogensinde! Du ser Danmark og landets meget alsidige natur fra en helt ny side, mens du cykler gennem både skov, strand- og bakkeområder og by.

 Udendørsovn

Nyd naturen i fulde drag

Der er ikke mange oplevelser, der kan slå at cykle gennem en skov, hvor et regnskyl stadig kan mærkes og duftes i luften. Du kan med fordel tage medbragt frokost med og holde en hyggelig picnic i skoven, hvis vejret er til det. Hvis man er rutineret cyklist, skal cykelferien måske holdes i et lidt mere bakket terræn i et helt andet land! Mange tager endda turen hele vejen fra Danmark til Frankrig eller Italien over lidt længere tid, hvilket uden tvivl må være en fantastisk smuk oplevelse, som man sent glemmer. Det er selvfølgelig kun en fordel, at man kommer til at få det bedre fysisk og psykisk ved at cykle de mange kilometer.

Aktivitetsspækkede dage

Der findes utallige billige aktiviteter for hele familien rundt omkring i Danmark. Et par rigtig gode eksempler er de mange vikinge- og middelaldercentre, der som regel ligger et stykke væk fra de større byer. Her er der aktiviteter for alle, blandt andet bueskydning, ridderturneringer og smagsprøver af retter fra den tid. Vidste du, at man røg virkelig meget af maden i den tidsperiode som konserveringsmetode? Hvis du har en madentusiast gemt i maven, kan du passende begynde at ryge kød og fisk selv i en rygeovn og lære en helt unik færdighed, når du kommer hjem fra ferien. Se udvalget af rygeovne her.

Boksmadras

Sov altid godt med en god madras

Måske kender du det, når man kommer hjem fra ferie og smider sig i sin seng, men den føles helt anderledes? Når din krop har vænnet sig til en anden madras, kan din nuværende føles helt mærkelig. Så er det sikkert tid til at skifte den helt ud til en bedre version! Ikke mange tænker over det i hverdagen, men en god boksmadras som er købt i henhold til din krops behov kan gøre mirakler for din fysiske og psykiske velvære. Klik her for at læse mere om boksmadrasser.