ssdd22

Alle har nok prøvet at stå og mangle et transportmiddel. Det kan der være utallige årsager til. Måske havde man en aftale om at få et lift af en anden, som så måtte aflyse. Måske har man drukket lidt for meget til julefrokosten, og kan ikke køre selv.

Måske har man haft så travlt med planlægningen, at man helt har glemt transport til sig selv. Så er det godt at have en rideshare app.

Sådan kommer du hurtigst fra A til B

En rideshare app er et program, der forbinder folk der har brug for et lift, med folk der har mulighed for at give et. Man taster bare ind hvor man skal, så vælger appen en chauffør der er i nærheden. Man betaler selvfølgelig for liftet, så chaufføren tjener på det.

Prøver du først en af de mange rideshare apps på markedet, holder du aldrig op. Det er sådan en lettelse ikke altid at skulle bekymre sig om hvordan man egentlig kommer hjem igen, og altid holde sig tilbage når der serveres alkohol.

Der er også mindre åbenlyse fordele ved ridesharing fremfor selv at køre bil. For det første får man godt selskab på vejen. Mange vil elske at kunne snakke med et andet menneske, i forhold til bare at køre i tavshed. Hvis ikke man holder af at være social, kan man bruge tiden på noget andet.
At køre bil kræver ens fulde opmærksomhed, så med en rideshare app får man pludselig lidt ekstra tid til at læse lektier, arbejde på rapporter, researche, eller hvad man nu skal.

En løsning der økonomisk fornuftig

Rent økonomisk er ridesharing en fordel for både køberen og sælgeren. Man kan komme fra A til B billigere, end hvis man tager en bus eller en taxi. Det er heller ikke alle der har en bil, så enhver der ikke lige har råd til at købe en, vil finde det meget fordelsagtigt at bruge en rideshare-app.

Rideshare_app_security

For chaufføren kan det ligeledes være en god forretning. Appen udvælger de chauffører der er i nærheden af køberen, så man behøver ikke køre langt. Dermed kommer profitten til at overstige benzinudgiften.

At tilmelde sig som Chauffør for en af rideshare-firmaerne er en god måde at tjene lidt håndører, især hvis man samtidig godt kan lide at køre bil, og godt kan lide at hjælpe andre.
Der findes flere rideshare apps, hver med deres fordele og ulemper. Vælg derfor nøje den app, der passer bedst til dig.

Kom aldrig for sent til ridetimerne igen

Her kommer et hypotetisk eksempel på en situation, hvor du kan få brug for ridesharing: din datter går til ridning, og glæder sig hver uge. Desværre går det op for dig, en halv time før timen starter, at din bil er til reparation.

Typisk vil man skynde sig at finde nogen hvis bil man kan låne, eller også vil man sende datteren med bussen, men begge dele vil betyde at hun kommer for sent, og går glip af værdifuld tid med hesten.

ridning_hest_

Har du en rideshare app installeret, er det bare om at åbne den op, og få minutter senere er du garanteret at have en aftale på plads.
Husk dog din sikkerhed både online og i virkeligheden – læs mere om mobile security.