ssdd22

Det kan være meget sjovt at hænge lidt mere ud med dem nede fra rideklubben. Men hvad skal i egentlig lave sammen, når I mødes et andet sted? I denne artikel får du nogle gode råd om, hvordan du kan tilbringe nogle hyggelige stunder med dem nede fra rideklubben.

Ridning og hest

Tag på ridetur sammen

Det er helt oplagt at tage på ridetur sammen og det kan være en meget god måde, hvorpå i kan lære hinanden bedre at kende. Det er dejligt at lære nye mennesker at kende, som har samme interesse som en selv. Og det kan være meget sjovt at udleve den interesse sammen. 

Planlæg hvor i gerne vil tage hen på ridetur og find ud af hvorvidt det er i orden at tage hestene med derhen. Det er trods alt ikke alle steder, hvor man må ride på hest. 

Tag til ridestævne

Du og de andre fra rideklubben kan også vælge at tage til ridestævne sammen. Måske er der en af jer eller flere, som skal konkurrere? Så kan i komme og give hinanden lidt moralsk støtte.

Men det kan også blot være sjovt at komme afsted sammen, selv hvis i ikke skal konkurrere men blot skal kigge på. I kan lære en masse andre søde hesteglade mennesker på disse ridestævner og det kan være en god måde hvorpå, i kan skabe nogle gode minder sammen. 

Der er ofte rigeligt at lave på sådan et hestestævne, så i skal nok få hygget jer. Aftal eventuelt at køre sammen derhen. Der er ingen grund til at i tager hver jeres bil.

Poker setup

Helt nye oplevelser

Det helt behøver naturligvis heller ikke at gå op i heste, hvis du gerne vil hænge mere ud med dine hestevenner. I kan lave mange andre ting og langt væk fra staldene. 

Det kunne for eksempel være meget sjovt at prøve at spille poker sammen eller gå på kasino. Måske du kan finde nogle pokernyheder og finde ud af om der er en konkurrence i nærheden af jer. Det kunne være sjovt at tage til sådan en, hvis i er ret gode til spillet og gerne vil konkurrere med andre. Eller måske vil i bare gerne se på?

I kan også gå på længere vandreture sammen, overnatte i telt sammen eller endda stå på ski sammen, hvis det er det i vil. Der er masser af sjove muligheder for at lære hinanden bedre at kende.