ssdd22

Vi må erkende, at en del af os stadig godt kan lide at ryge tobak – men vi ved også godt, at det ikke hverken er sundt eller lugter særlig godt, for ikke at tale om at dyrene ikke ligefrem er begejstrede over at blive udsat for røgen.

Samtidig kan der være nogle ting, der skal overvejes, hvis du omgås heste, mens du ryger. Her kan blot nævnes den potentielle brandfare i en stald.

Men det kan faktisk godt lade sig gøre at dyrke din last, men uden at det generer dine omgivelser. Svaret ligger i en elektronisk cigaret eller i en kortere udgave – en e-cigaret, og dermed er der ikke noget røg involveret, men i stedet damp, og det er med eller uden nikotin.

Den anden fordel, du kan opnå, er den besparelse, der ligger i at dampe i stedet for at ryge tobak, hvor tobakken oplever den ene afgiftsstigning efter den anden, så er e-cigaretterne et billigt alternativ.

håndtering af e-cigaret

Gør noget for din bedste ven, og dit helbred

Du skal gerne have mange år endnu sammen med din hest, og den skal også gerne holde mange år endnu, så tag valget i dag og læg tobakken på hylden og vælg e-cigaretterne i stedet.

Elektroniske cigaretter er som landet ligger nu ikke omfattet af rygeloven, og du er dermed ikke som bruger af elektroniske cigaretter underlagt de samme restriktioner som rygere af almindelige cigaretter.

Så du kan bruge en e-cigaret på steder, hvor du ikke ønsker at ryge, eller du kan vælge helt at stoppe med at ryge ved brug af en e-cigaret. På den måde vil røgen ikke generere dyrene, og du skal ikke bekymre dig om, hvor du kan ryge ved stalden. Måske kan du kvitte smøgerne helt til sidst. 

kærlighed til hest