ssdd22

Hvis du har en hest, som du enten har haft i lang tid eller fik lige for nylig og synes ikke at du bruger nok tid sammen med den, så er du kommet til det rigtige sted. Her taler vi om, hvordan man kan optimere sin tid forskellige steder i livet for at have mere tid til det, der er mest vigtigt. 

Det kunne være, at du gerne vil kombinere tid sammen med din familie med tid med din hest eller, at du synes, at tiden brugt på arbejde er for meget. Her taler vi om lige præcis det. Læs med her for at få inspiration til, hvordan man godt kan omorganisere livet for at få lidt mere tid sammen med sin hest. 

pige og hest

Kombinere tid med familien med tiden med hesten

Det er ikke en hjemlighed, at børn godt kan lide heste. Hvis du tvivler på, hvordan du kan komme til at bruge mere tid sammen med din hest, så kunne det være en god idé at prøve at introducere børnene til hesten. 

Ridetimer eller tid brugt på børstning eller pasning af hesten er gode eksempler på kvalitetstid brugt sammen med familien. Det er dog vigtigt at sørge for, at hesten og familiemedlemmer kommer overens, før der er for meget kontakt mellem dyret og barnet, især hvis barnet er yngre en fem eller seks. 

Når man først har taget de rette forholdsregler og kan være sikker på at dyret og barnet kan komme godt sammen, så kan det være en meget god oplevelse for dig og din familie at lære at tage sig af et dyr som en hest sammen. Det er også spændende at tage en ridetur ud i skoven sammen med familien, så længe som børnene er ældre og i stand til at ride. 

brun

Optimer din tid på arbejde

Et andet sted i livet, som altid kan optimeres, er jobbet. Hvis man arbejder for eksempel som chef, så er det ikke så svært at finde forskellige tips og tricks for at være lidt mindre på arbejde og lidt mere derhjemme sammen med familien og hesten. 

Et eksempel er fester. Der er mange forskellige firmafester igennem året, som chefen har ansvar for. Medarbejderne skal have gaver fra firmaet og festen skal organiseres. Gør dit liv lidt lettere og brug lidt af de der julefrokost penge til at ansætte et firma til at arrangere festen for dig. 

Brug en ansattes gavegivende webside i stedet for selv at vælge gaverne. I stedet for at du har ansvar for at vælger gaverne, så vælg selv gaver ansatte igennem hjemmesiden. Der er mange måder at optimere din tid på arbejde på. Brug din tid, hvor den tæller mest i livet; sammen med dem du elsker.